Beredningsjurist med mycket klientkontakt

Företag: Svensk Familjejuridik AB
Arbetsort: Borlänge
Publiceringdatum: 2020-10-17

Om jobbet
Svensk Familjejuridik är en specialistbyrå och verksamheten omfattar alla delar av familjerätten. Vi söker nu en till jurist med ett stort intresse för det familjerättsliga området. Svensk Familjejuridik inriktar sig på vårdnad, boende och umgängesfrågor, i och utanför domstol. Ditt arbete handlar främst om att bereda mål för domstol, upprätta dokument och hålla klientmöten. Du kommer även att ansvara för den juridiska rådgivningen i de inledande kontakterna med våra presumtiva klienter.
Byrån tillhandahåller internutbildning med fokus på de olika underområdena inom familjerätten med fokus på vårdnadsmål och processföring. Vi bedriver även ett metodiskt arbete utifrån ett juridiskt och professionellt förhållningssätt för att utvecklas tillsammans. Som specialistbyrå inom familjerätt arbetar vi med en självutvecklad metodik i kombination med djup juridisk kunskap. Allt i syfte att tillvarata våra klienters intressen och eventuell rätt.

Vad önskar vi från dig?
Du har en jur.kand. eller fullgjort en juristexamen. Erfarenhet eller särskilda studier i familjerätt är meriterande. Som person är du analytisk och har ett stort intresse för problemlösning. Du är lyhörd, noggrann och har en god samarbetsförmåga. Dessutom är du skicklig på att formulera dig väl, både i tal och skrift, på svenska och engelska. Ditt arbete kommer i stort att präglas av kontakt med människor som befinner sig i stundtals svåra faser i livet, varpå professionalism och hög ansvarskänsla är viktigt. Du behöver ha mod, en god servicekänsla och viljan att kommunicera på ett ödmjukt och lättbegripligt sätt med det juridiska innehållet i fokus. Du ska med tiden utvecklas till att bli en specialist inom rättsområdet.
Är du intresserad?
Du är varmt välkommen med din ansökan dock senast 2020-11-20. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökan till tjänsten skickas till: jobb@svenskfamiljejuridik.se
Märk din ansökan med ref DN-1120/20.
Har du frågor om tjänsten så besvaras dessa per e-post, maila då info@svenskfamiljejuridik.se
Lön: Fast månadslön.
Anställning: Tillsvidare.
Var ligger arbetsplatsen?
Arbetsplatsen ligger i Borlänge

Yrkesbenämning
Familjerättsjurist
Anstallningstyp
Vanlig anställning
Varaktighet
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Arbetsplats
Svensk Familjejuridik AB
78110 Borlänge
Sök jobbet senast 20.11.2020
Ange referens: DN -1120/20

Dela Annonsen