Biträdande avdelningschef/klinisk kvalitetssjuksköterska, avdelning 83

Företag: Region Örebro län
Arbetsort: Örebro
Publiceringdatum: 2021-02-23

Nu finns det möjlighet till ett utvecklande uppdrag som biträdande avdelningschef till avdelning 83 och medicinmottagning 2. Uppdraget innefattar 50 % biträdande avdelningschef samt 50 % klinisk kvalitetssjuksköterska.

Avdelning 83 består av 21 vårdplatser tillhörande medicinska klinikens sektioner för hematologiska och gastroenterologiska sjukdomar. Behandling sker bland annat med cellgifter och understödjande behandling inklusive autolog stamcellstransplantation.

Medicinmottagning 2 tillhör medicinska klinikens hematologiska sektion. Där har vi en öppenvårdsverksamhet med utredning, kontroller av patienter med olika typer av blodsjukdomar samt blodtappning och blodtransfusioner av olika slag. Här utförs även benmärgsprovtagning.

Avdelningen och medicinmottagning 2 består av drygt 45 medarbetare som tillsammans utvecklar avdelningen och mottagningen framåt.

Arbetsuppgifter:
Tjänsten innebär att du arbetar 50% som klinisk kvalitetssjuksköterska i verksamheten och 50% som biträdande avdelningschef.

Som klinisk kvalitetssjuksköterska innefattar arbetsuppgifterna bland annat mentorskap, introduktion av nya medarbetare och kvalitetssäkring/utveckling av omvårdnadsrutiner. Uppdraget sker till stor del i det kliniska arbetet.

Ett uppdrag som biträdande avdelningschef är att vara en del av teamet och på uppdrag av avdelningschef leda och planera den dagliga verksamheten. Tillsammans arbetar ni med omvårdnadsutveckling och kvalitetssäkring framåt mot verksamhetens uppsatta mål.

Du har ett flexibelt sinnelag och ser inte förändringar som ett hinder utan som en möjlighet. Avdelningen är i startgropen med många spännande projekt som du tillsammans med avdelningschef driver och utvecklar framåt.

Vi förväntar oss att du deltar aktivt i avdelningens verksamhetsutveckling, tar eget ansvar och tillsammans med oss arbetar mot våra mål.

Kvalifikationer:
- Legitimerad sjuksköterska
- Mångårig erfarenhet i yrket
- Goda kunskaper om kliniken och specialiteten är meriterande
- God pedagogisk förmåga
- Handledarutbildning á 7,5 HP.
- Övriga utbildningar och kurser inom specialiteten är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet avseende kommunikation och samarbete. Intresse för utveckling och förbättring är meriterande.

Anställningsform:
Tillsvidare heltid som sjuksköterska med ett tidsbegränsat förordnande som biträdande avdelningschef 50 % och klinisk kvalitetssjuksköterska 50 %.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Emma Ström, avdelningschef, 019-602 17 70

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Hans Nilsson, 072-142 30 95

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2021-03-15

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:229

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Yrkesbenämning
Avdelningschef, landsting
Anstallningstyp
Vanlig anställning
Varaktighet
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Arbetsplats
Region Örebro län
Sök jobbet senast 15.03.2021
Ange referens: HoS:2021:229

Dela Annonsen