Akvarietekniker / akvarieinstallatör

Företag: Akvarie-Leasing Väst AB
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2021-02-23

Akvarie-Leasing har etablerades 1984. Idag, drygt 35 år senare har personalstyrkan vuxit till över 60 personer fördelat på fyra kontor (Göteborg, Malmö, Stockholm och Köpenhamn). Och från det första akvariet som installerades på Industriförbundet i Stockholm, har man nu förgyllt miljön på över 2000 arbetsplatser - i såväl näringslivet som inom offentlig sektor, och även i privatbostäder. Det är alltfler som upptäcker fiskarnas fascinerande, rofyllda skådespel.
På Akvarie-Leasing hyr vi ut både standardakvarier och specialdesignade akvarier. Det gör att i princip alla kan hitta ett akvarium som passar just deras smak och miljö. Sedan några år tillbaka arbetar vi tätt tillsammans med vårt systerbolag Nordic Green Design som installerar, hyr ut och sköter olika typer av växtinredningar.
Just nu söker vi en installatör och servicetekniker till vårt härliga team i Göteborg som skall besöka våra kunder runt om i Västsverige för att installera, sköta om och serva våra akvarier.
Du är kundfokuserad, serviceminded och ansvarsfull och kan arbeta självständigt ute hos kund med ett gott kundbemötande. Du har lätt för att samarbeta med övriga i servicegruppen. Du är noggrann och flexibel och har du god lokalkännedom är det meriterande . Du bör också ha en bra fysik och vara lite tekniskt lagd då både installationsarbetet och servicen ibland kräver det.
Eftersom du har mycket kundkontakter har du goda kunskaper i det svenska språket både muntligt som skriftligt. B-körkort är ett absolut krav och kunskaper inom akvaristik är meriterande. Gärna erfarenhet av liknande serviceyrken.

Yrkesbenämning
Djurvårdare
Anstallningstyp
Vanlig anställning
Varaktighet
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Arbetsplats
Akvarie-Leasing Väst AB
42131 Västra Frölunda
Sök jobbet senast 19.03.2021
Ange referens: Akvarietekniker

Dela Annonsen