Lärare i fritidshem – Fliseryds skola

Företag: Mönsterås kommun, Fliseryds skola
Arbetsort: Mönsterås
Publiceringdatum: 2021-04-08

Mönsterås kommun ligger vid kusten mitt i Kalmar län och vi har cirka 13 400 medborgare att ge en god service till. Här finns regionens bästa företagsklimat, och vi är stolta över att rankas som en av landets bästa kommuner när det gäller allmänhetens och företagens syn på kommunal service och handläggning av ärenden.
Mönsterås kommun är kommunens största arbetsplats med över 1 400 medarbetare. Vi är en trygg arbetsgivare och en mindre kommun. Det gör att du har nära till både medborgare, kollegor och beslutsfattare, och du får vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället!
Det är viktigt för oss att vara en attraktiv arbetsgivare och vi erbjuder flera olika personalförmåner, bland annat länets högsta friskvårdsbidrag, och strävar efter att varje medarbetare ska ha en bra balans mellan arbete och fritid.

Fliseryds skola ligger naturskönt på landsbygden och är en F-6 skola med ca 110 elever, varav ca 65 elever går på fritidshemmet. Hösten 2020 flyttade vi in i en nybyggd skola med en fantastisk skolgård som inbjuder till lek. Ett stenkast från skolan har vi idrottsplatsen och samma avstånd har vi till skogen. Vi arbetar aktivt ihop med elever och föräldrar för att skapa trygghet och studiero. Vi strävar efter att varje elev ska få utvecklas, känna växande glädje och uppleva den tillfredsställelse som det ger att upptäcka och lära sig nya kunskaper.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning på fritidshem och en mindre del av tjänsten som resurs i en klass.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en engagerad och positiv pedagog som gillar skolutveckling och är legitimerad med behörighet för att arbeta i fritidshem.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Mönsterås kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande vill vi att du skickar in din ansökan digitalt.

Yrkesbenämning
Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Anstallningstyp
Vanlig anställning
Varaktighet
Tillsvidare
Arbetstid
Deltid
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Arbetsplats
Mönsterås kommun, Fliseryds skola
Sök jobbet senast 25.04.2021
Ange referens: FL2101

Dela Annonsen