Lärare F-3/Tidigarelärare till Mölstadskolan

Företag: Mönsterås kommun, Mölstadskolan
Arbetsort: Mönsterås
Publiceringdatum: 2021-04-08

Mönsterås kommun ligger vid kusten mitt i Kalmar län och vi har cirka 13 400 medborgare att ge en god service till. Här finns regionens bästa företagsklimat, och vi är stolta över att rankas som en av landets bästa kommuner när det gäller allmänhetens och företagens syn på kommunal service och handläggning av ärenden.
Mönsterås kommun är kommunens största arbetsplats med över 1 400 medarbetare. Vi är en trygg arbetsgivare och en mindre kommun. Det gör att du har nära till både medborgare, kollegor och beslutsfattare, och du får vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället!
Det är viktigt för oss att vara en attraktiv arbetsgivare och vi erbjuder flera olika personalförmåner, bland annat länets högsta friskvårdsbidrag, och strävar efter att varje medarbetare ska ha en bra balans mellan arbete och fritid.

Vi är en F-6-skola i Mönsterås tätort som växer. Idag har vi ca 190 elever. Hos oss kommer du att arbeta tillsammans med engagerade och utvecklingsinriktade lärare. På skolan har vi klasslärare, fritidspedagoger, SvA-lärare, speciallärare och specialpedagog och förstelärare.
Vi är en del i skolutvecklingssatsningen Utmanande lärande, under ledning av James Nottingham, där alla deltar i föreläsningar och workshops.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ansvara för att planera, genomföra och följa upp undervisningen i åk 1. Du ingår i ett arbetslag där ni tillsammans ansvarar för att ge eleverna den ledning och stimulans de behöver i sitt lärande.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare år F-3/tidigarelärare.
Du är intresserad av skolutveckling och är väl insatt i de styrdokument som styr vår verksamhet. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra och ser det kollegiala lärandet som en viktig resurs.

ÖVRIGT
Rekrytering sker fortlöpande.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Mönsterås kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande vill vi att du skickar in din ansökan digitalt.

Yrkesbenämning
Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Anstallningstyp
Vanlig anställning
Varaktighet
3 - 6 månader
Arbetstid
Heltid
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Arbetsplats
Mönsterås kommun, Mölstadskolan
Sök jobbet senast 25.04.2021
Ange referens: MN2102

Dela Annonsen