Ekonomikonsult till världsledande revisions- och rådgivningsföretag

Redovisningsekonom


Företag: Hero AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2022-06-28


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Om bolaget

Bolaget är en av de främsta konsultbyråerna nationellt och internationellt. För kundens räkning söker vi nu välutbildade och dedikerade ekonomikonsulter i syfte att hjälpa organisationer utifrån deras behov samt förutsättningar. De matchar den konsult som har rätt kompetens och personlighet för uppdraget för att säkerställa så hög kvalité som möjligt.

Om rollen

I rollen som ekonomikonsult kommer du att axla olika roller beroende på de projekt som du medverkar i. När du börjar bli varm i kläderna får du möjlighet att utvecklas i ditt ledarskap genom att coacha konsulter i teamet. En central del av rollen innefattar kundrelationer vilket ställer krav på att kunna vårda sådana relationer. Du kommer till största del att arbeta mot stora bolag och bidra med din kompetens där.

Exempel på roller det kan röra sig om:

- Financial controller
- Business Controller
- Projektledning
- Projektstöd

Inom företaget är utvecklingsmöjligheterna enorma och det är bara du själv som sätter gränserna för din utveckling. När du har samlat på dig mer erfarenhet kan du växa in i roller som exempelvis redovisningschef, Head of Business Control, projektledare eller CFO. Du kommer arbeta inom många olika branscher och varje dag finns möjlighet att lära sig någonting nytt.

Om dig

Vi tror att du är en strukturerad person med en “can-do” attityd vilket innebär att du gärna tar initiativ samt kan driva dina projekt i mål med egen kraft. Vidare är du bekväm med att vara i nya miljöer och är inte rädd för att ta för dig. För att lyckas i rollen krävs det att du är kommunikativ och trivs med att lära känna nya organisationer och människor. Har du tidigare arbetet i ett storbolag så är det mycket meriterande.

Kvalifikationer

- Universitetsexamen inom ekonomi

- 1-3 års erfarenhet av arbete med redovisning, controlling eller revision.

- Flytande i svenska och engelska i tal och skrift

- Kunskaper i Officepaketet, främst Excel

Tillträde, omfattning och arbetstider

Rollen är på heltid med kontorstider måndag till fredag. Detta är en direktrekrytering där du blir anställd hos bolaget. Anställningen inleds med en provanställning för att sedan övergå till en tillsvidareanställning. Bolaget är beläget i Stockholm och erbjuder goda förmåner till sina anställda. Företaget har ett omgående behov men kan ta hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Hur söker du?

Vi tar emot ansökningar via vår hemsida där du genom att klicka på knappen ”ansök” längst ner i annonsen registrerar ditt cv och personliga brev innehållande en beskrivning av ditt intresse för tjänsten. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Elida Rhodin på elida.rhodin@hero.se (mailto:amanda.wyser@hero.se).

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

We are heart working”

Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.

Dela Annonsen