Systemutvecklare - Special-Elektronik

Systemutvecklare/Programmerare


Företag: Libäck & Co AB
Kommun: Karlstad
Publiceringdatum: 2021-07-02


Omfattning: Heltid
Anställningsform:
Varaktighet: Tills vidare

Vi söker en systemutvecklare som vill bidra till den digitala utvecklingen av våra interna system och processer. Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag genomsyrat av problemlösning och den senaste tekniken.

Om tjänsten
Vi vill utveckla våra interna system och processer och behöver förstärka teamet med en systemutvecklare som ska driva det digitala utvecklingsarbetet framåt och skapa en bättre funktionalitet i våra stödsystem. Tjänsten innebär bland annat att skapa integration mellan våra befintliga system med fokus på digitalisering och automatisering men även titta på nya lösningar som kan behövas implementeras. I och med ditt arbete kommer våra interna processer förenklas och effektiviseras vilket gör dig till en viktig spelare i vårt team. Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Karlstad.

Om dig
Har du god kunskap om affärssystem och drivs av effektivisering? Då är den här tjänsten för dig. Vi tror att du är systemvetare eller dataingenjör med några års erfarenhet av BI. Har du en Power BI certifiering är det extra meriterande. Du får gärna ha några års erfarenhet av att bygga integrationer, datalager och presentera datavisualiseringar. Har du tidigare arbetat i Pyramid ser vi det som positivt då det är affärssystemet vi använder oss av. Som person driver du ditt arbete självständigt och strukturerat framåt. Du har en god kommunikationsförmåga som är grunden till ditt sätt att samarbeta med andra, du har förmågan att förmedla dina kunskaper till hela organisationen, anpassat till dina kollegors kunskap inom området. Har du dessutom ett intresse för de senaste lösningarna inom ljud, ljus och bild kommer du trivas som handen i handsken hos oss!

Om oss
Företaget grundades 1970 och är ett marknadsledande teknikföretag inom AV-teknik, nätverk, smarta hem, Digital Signage och kabel-TV/fiberoptik. Vi erbjuder teknik från de främsta leverantörerna i världen. Huvudkontoret ligger i Karlstad med lokala säljkontor i Stockholm, Göteborg, Halmstad och Malmö. Vi är verksamma på den skandinaviska marknaden och har idag 45 anställda. Företaget omsätter ca 300 miljoner.

Om Processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på 070 594 72 77 eller Sofie Gustavsson på 070 291 78 83.

Vi ser fram emot din ansökan senast 18 augusti.

Dela Annonsen