QA/RA inom Medtech eller In Vitro Diagnostik i Uppsala?

Kvalitetsingenjör/-tekniker, kemiteknik


Företag: Plantvision AB
Kommun: Uppsala
Publiceringdatum: 2021-07-02


Omfattning: Heltid
Anställningsform:
Varaktighet: Tills vidare

Söker du ett engagerat team där du får möta utmaningar tillsammans med framtidens medicinteknikbolag? Vill du arbeta för att säkra produkter ska nå marknaden? Kom och bli en del av vårt Compliance-team i Uppsala!

Om rollen
Vi söker en person med erfarenhet av medicinteknik utifrån perspektivet kvalitet och regelefterlevnad. Främst kommer du att arbeta hos våra kunder och beroende på din bakgrund kan uppdragen innefatta strategisk rådgivning, framtagning av kvalitetssystem samt operativ support.

I våra uppdrag finns möjligheten att leda projekt, utveckla kvalitetssystem, jobba med ansökningar, inspektioner, CAPA, klinisk data och bidra i utvecklingsprojekt.

Rollen utgår från vårt kontor i Uppsala. Utöver kollegor med fokus på medicinteknik och in vitro diagnostik finns här även erfarenhet från läkemedel, bioteknik och kosmetik. Du har stort utrymme att påverka din egen utveckling genom de uppdrag du arbetar med. Teamet du kommer tillhöra har en stark gemenskap där vi naturligt hjälper varandra.

Vem är du?
Du är en positiv och flexibel person som uppskattar att samarbeta samtidigt som du är bekväm att agera självständigt. Som person är du förtroendeingivande och har en god kommunikationsförmåga. Det är för dig naturligt att både förstå och sätta förväntningar och att arbeta målfokuserat. Det är en självklarhet att du är noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten.

Vi söker dig som har minst 5 års arbetslivserfarenhet, varav minst 2 år inom QA/RA på ett utvecklingsbolag, myndighet, notified body eller motsvarande. Har du istället arbetat kvalitetsfokuserat som projektledare, med leverantörsstyrning, kliniska utvärderingar eller validering av produkt, process eller metod och är intresserad av att jobba med QA/RA så är det också meriterande.
Vi ser gärna att du har en högskole-, civilingenjörsexamen eller motsvarande och att du behärskar svenska och engelska, flytande både i tal och skrift.

Vi tror att du även har erfarenhet av något av följande områden:

- Relevant bakgrund inom EU MDR och/eller IVDR
- Van att omsätta regelverk och kvalitetsstandarder i praktiken (ISO 13485, 14971 m. fl.)
- Kvalitetssystem, avvikelsehantering, CAPA och inspektioner enligt gällande regelverk och standarder
- Klinisk utvärdering
- Tekniskfil (CE-märkning) eller 510(k)
- Produktansökningar
- Post Market Surveillance
- Usability (erfarenhet av IEC 62366)
- Validering av mjukvara eller datoriserade system (IEC 62304, IEC 82304, TR 80002-2, GAMP5)

PlantVision som arbetsgivare 
Vi är mycket stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag - ett certifikat som placerar oss bland de bästa arbetsgivarna i Sverige. Att vi även är med på topplistan för Sveriges Bästa Arbetsplatser är ett kvitto på den fantastiska arbetsplatskultur vi gemensamt skapar varje dag.

Vi erbjuder dig som anställd ett spännande och inspirerande arbete men ger dig även möjligheten att aktivt påverka företagets utveckling tillsammans med dina kollegor. Du som medarbetare är PlantVisions viktigaste resurs och vi är därför mycket måna om varje individs hälsa, utveckling och inflytande.

Som medarbetare hos oss får du bland annat:

- En stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner. Vi lär oss av varandra, både på daglig basis i vårt arbete, och satsar mycket på detta genom bl.a. olika aktiviteter med teamet, affärsområdet och hela bolaget.
- En flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid.
- Ett anställningserbjudande vi är stolta över som bland annat innefattar friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension med personlig rådgivning samt 30 dagars semester. 
- En gemenskap där man kan räkna med att kollegor ställer upp och bryr sig om varandra.

Om tjänsten
Detta är en tillsvidareanställning där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Ersättning utgår som fast månadslön med individuell lönesättning.

Ansökan
Är det här utmaningen du söker, skicka ansökan redan idag! Sista ansökningsdatum är den 30 september men urval sker löpande under hela ansökningsperioden. Återkoppling sker löpande. Tillträde sätts enligt överenskommelse.

Om du har frågor om tjänsten, välkommen att kontakta Linda Pell på tel. 08-503 045 92.

Dela Annonsen