Receptionister sökes på heltid till Krys vaccinationsenheter i Göteborg!

Kontorsreceptionist


Företag: KRY International AB
Kommun: Göteborg
Publiceringdatum: 2021-07-02


Omfattning: Heltid
Anställningsform:
Varaktighet: Tills vidare

Receptionister sökes på heltid till Krys vaccinationsenheter i Göteborg!

I takt med att Kry tar sig an vaccinationsuppdraget i Västra Götaland söker vi serviceinriktade receptionister till våra enheter i Göteborg och Angered. Vi söker dig som vill vara med och skapa en positiv och inspirerande arbetsplats med tydligt patientfokus och gott bemötande.

I rollen som receptionist kommer du vara den första och sista personen som våra patienter träffar vid sitt besök på enheten. Det är därför av vikt att se till att patienternas upplevelse hos oss blir den bästa. Utöver detta inkluderar arbetsuppgifterna bland annat att ankomstregistrera patienterna i våra system.

Vi söker dig som:

- Kan börja omgående
- Har möjlighet att arbeta minst 50% måndag-fredag
- Har 1-2 års erfarenhet av service och trivs i en social roll då du kommer möta många människor.
- Tidigare arbetat med administrativa uppgifter på dator, är tekniskt intresserad och har god förmåga att sätta sig in i nya system.
- Har mycket goda kunskaper i det svenska språket (både i tal och skrift). Ytterligare språkkunskap är meriterande.
- Erfarenhet från vårdbranschen är meriterande

För att lyckas i den här rollen tror vi att du är driven, serviceinriktad och har en hög social kompetens. Eftersom du är den första personen som våra patienter träffar är du hjälpsam och lösningsorienterad för att på bästa sätt hjälpa patienterna. Du är kommunikativ och visar stort engagemang i att lösa uppgifter som kommer till dig.

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid personlig kompetens och motivation.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Göteborg och Angered
Omfattning: Heltid, ca 5 månader
Arbetstider: Vardagar, pass förläggs mellan 07.30-20.30
Lön: Timlön enligt överenskommelse.

Om Kry

Kry är en av de snabbast växande aktörerna inom primärvård i Sverige. Men vi skiljer oss från mängden på fler sätt än så. Hos oss är innovation ett ledord, och genom att utmana status quo driver vi en utveckling som gör högkvalitativ, modern vård mer tillgänglig för alla. Allt vi gör är utformat efter hur människor faktiskt lever sina liv idag. Genom att bygga vårdmottagningar med fokus på patienternas behov, anställa enastående vårdpersonal och se till att de trivs, samt utveckla teknik som gör det enklare att få - och ge - vård, revolutionerar vi sjukvården och skapar verklig förändring i människors liv.

Kry lyder under Socialstyrelsens föreskrifter samt IVO:s tillsyn och omfattas bl.a. av hälso- och sjukvårdslagen, personuppgiftslagen, patientdatalagen och patientsäkerhetslagen. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida (https://www.kry.se/jobba-hos-oss/).

Kontakt

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan här (https://career.kry.se/jobs/1158127-receptionister-sokes-pa-heltid-till-krys-vaccinationsenheter-i-vastra-gotaland/applications/new?secret=1ef99612-b438-473d-82c2-719e8ead8b2e). Eller klicka här (https://www.kry.se/for-kliniker/) för att läsa mer om hur det är att arbeta som kliniker hos oss! Har du frågor är du välkommen att kontakta matilda.lindahl@kry.se.

Dela Annonsen