Timtjänst till vår Tvättgata i Enköping

Diversearbetare


Företag: Bra Bil i Göteborg AB
Kommun: Enköping
Publiceringdatum: 2021-07-02


Omfattning: Deltid
Anställningsform:
Varaktighet: Tills vidare

Vi söker en ansvarsfull person till rollen som timanställd på våra Tvättgator/anläggningar i Enköping och Bålsta. Tjänsten innebär ett ansvar för underhållet av vår Tvättgator.

Exempel på arbetsuppgifter

Sköta underhållet på vår Tvättgator/anläggningar

Sköta underhållet på våra Gör-det-själv-platser

Hålla rent och snyggt på området

Tjänsten är en timanställning

Arbetstider

Fredagar 17:00 - 20:00
Lör-Sön 10.00 - 16:00
Jour kan bli aktuellt

Här kan du läsa mer om vår Tvättgata: https://www.brabil.se/tvattgata-enkoping/

Vem är du?
Bra Bil sätter kunden i högsta fokus, därför sätter vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du behöver vara noggrann, ha hög servicekänsla, flexibel, bosatt i Enköping och inneha B-körkort. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift. Det som du ständigt jobbar efter är service och möjligheten att kunna sälja in ett positivt intryck av verksamheten. Du ska vara självgående och ta egna beslut utifrån företags bästa.

Då det även förekommer jour, ser vi gärna att du är bosatt i närheten av Enköping eller Bålsta

Policy för utdrag ur belastningsregistret Bra Bil strävar efter att skapa en trygg arbetsplats som är fri från alla former av övergrepp och kränkningar.

Bra Bil har som en del i detta beslutat att införa krav på registerutdrag ur belastningsregistret vid nyanställning. Utdraget tas med för granskning i oöppnat kuvert och lämnas till den anställdes chef. Resultat av granskning noteras och meddelas till den anställde omgående om utdraget är utan anmärkning. I annat fall skall beslut skyndsamt ges.

Det sker ingen anställning innan chef tagit del av utdrag samt skickat utdrag och anställningsbevis till HR. Efter genomförd granskning återfår den anställde utdraget.

Om Bra Bil
Bra Bil koncernen är en auktoriserad återförsäljare av Volvo, Renault och Dacia. Koncernen utgörs av åtta Bra Bil anläggningar; Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Bra Bil jobbar för en aktiv livsstil med fokus på träning, hälsa, miljö och en hållbar framtid. Vi ska långsiktigt vara det självklara valet för både medarbetare och kunder som tycker hälsa och miljö är viktigt.”

Välkommen med din ansökan!

Dela Annonsen