Vill du jobba med Compliance och våtkemisk verksamhet i Uppsala?

Kvalitetsingenjör/-tekniker, kemiteknik


Företag: Plantvision AB
Kommun: Uppsala
Publiceringdatum: 2021-07-02


Omfattning: Heltid
Anställningsform:
Varaktighet: Tills vidare

Har du tidigare erfarenhet av tekniska system, processer, instrument eller metoder inom våtkemisk verksamhet?

PlantVision Compliance fortsätter sin utveckling i Uppsala. Vill du arbeta med att säkerställa att verksamhetsprocesser, metoder eller instrument/system efterlever relevanta regelverk? Eller vill du utarbeta underlag och kommunicera med myndigheter för att möjliggöra att säkra produkter kan sättas på marknad? Har du ovan erfarenhet, kom och bli en del av oss!

Om rollen
Vi söker dig som operativt eller granskande vill jobba med kvalitet och regelefterlevnad inom området läkemedel och bioteknik. Du har goda kommunikationsegenskaper och förmågan att arbeta mot såväl regulatoriska krav som uppsatta projektmål. Arbetet kommer att utföras i en konsultroll gentemot våra kunder i framförallt Uppsala. Uppdragen kommer att variera över tid och styras av vilken bakgrund och erfarenhet som du har.

Vi erbjuder förutom intressanta konsultuppdrag också en tillhörighet i vårt Uppsalateam som består av erfarna och kompetenta kollegor med bred erfarenhet inom validering, kvalitetssäkring, projektledning och regulatorisk expertis. Kunskapsdelning är en självklarhet inom teamet och vi trivs med att samarbeta och löpande stötta varandra. Det finns stort utrymme för att påverka sin egen utveckling som leder till nya intressanta uppdrag.

Vem är du?
För att trivas hos oss så tror vi att du är en positiv person som tydligt kan kommunicera med kollegor, kunder och leverantörer. Du är bekväm med att agera självständigt och skapar förtroende genom ditt sätt att agera och kommunicera. Du stimuleras både av att förstå och sätta förväntningar och arbetar både pragmatiskt och målfokuserat. Det är en självklarhet att du är noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten.

Vi söker dig som har följande:

- Högskole- eller civilingenjörsexamen inom kemiteknik eller liknande
- Minst 3 års erfarenhet av arbete inom Life Science eller motsvarande reglerad verksamhet
- Tidigare erfarenhet av att arbeta inom GMP, GLP, GDP eller GCP
- Tidigare erfarenhet av tekniska system, processer, instrument eller metoder inom våtkemisk verksamhet

Det är meriterande om du tidigare har:

- Erfarenhet av validering och kvalificering, exempelvis inom datoriserade system
- Har erfarenhet från aseptiskt arbete eller arbete i klassade lokaler

Utöver detta ser vi att du talar och skriver flytande svenska och engelska och om du har körkort är det meriterande.

PlantVision som arbetsgivare
Vi är mycket stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag - ett certifikat som placerar oss bland de bästa arbetsgivarna i Sverige. Att vi även är med på topplistan för Sveriges Bästa Arbetsplatser är ett kvitto på den fantastiska arbetsplatskultur vi gemensamt skapar varje dag. Vi erbjuder dig som anställd ett spännande och inspirerande arbete men ger dig även möjligheten att aktivt påverka företagets utveckling tillsammans med dina kollegor. Du som medarbetare är PlantVisions viktigaste resurs och vi är därför mycket angelägna om varje individs hälsa, utveckling och inflytande.

Som medarbetare hos oss får du bland annat:

- En stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner. Vi lär oss av varandra, både på daglig basis i vårt arbete, och att vi satsar mycket på detta genom olika aktiviteter med teamet, affärsområdet och hela bolaget.
- Ett sammanhang där man kan räkna med att kollegor ställer upp och bryr sig om varandra.
- En flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid.
- Ett anställningserbjudande vi är stolta över som bland annat innefattar friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension med personlig rådgivning samt 30 dagars semester.

Om tjänsten
Detta är en tillsvidareanställning där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Ersättning utgår som fast månadslön med individuell lönesättning.

Ansökan
Är det här utmaningen du söker, skicka ansökan redan idag! Sista ansökningsdatum är den 30 september men urval sker löpande under hela ansökningsperioden. Återkoppling sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Sara Ödmark på 08-56 85 95 32 eller Linda Pell på 08-503 045 95.

Dela Annonsen