Nu söker vi fler fantastiska Tandsköterskor!

Tandsköterska


Företag: Aqua Dental AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2021-07-02


Omfattning: Heltid
Anställningsform:
Varaktighet: Tills vidare

Vi har tagit på oss jobbet att förändra synen på svensk tandvård i grunden. Hur vi lyckas? Tack vare våra medarbetare - Aqua rebels. Vill du vara med och bli en del av Aqua Dental Nacka?

Om tjänsten

Hos oss möter vi människor med olika förutsättningar och vår högsta prioritet är att ge en högklassig service till alla patienter. Som Tandsköterska har du direktkontakt med patienter på plats och sätter patientens upplevelse i centrum samt strävar efter att ge varje patient en känsla av trygghet de inte visste att de kunde få hos tandläkaren.

Rollen är en heltidstjänst som Tandsköterska på Aqua Dental Nacka med start inom kort.

Vi söker dig som...

är trygg som person och verkligen tycker tandvårdsyrket är kul. Du har en kommunikativ förmåga och en lyhördhet som gör dig till en person som är lätt att komma överens med. Vidare tror vi att du tycker om att samarbeta och alltid har en vilja att göra det på absolut bästa sätt.

Våra önskemål till dig:

- Utbildad tandsköterska
- Kan lösa problem i komplexa sammanhang
- Tycker om att ta egna initiativ och har samma värderingar som vi har

Om oss

På Aqua Dental arbetar i dag över 400 personer fördelat på tretton kliniker, tre tandtekniska labb och ett huvudkontor. År 2015 var vi drygt 30 medarbetare och har alltså på bara några år vuxit till att bli en av Sveriges största tandvårdskedjor. För närvarande bedriver vi tolv kliniker i Stockholm och Göteborg med totalt 90 behandlingsrum. Vår målsättning är att erbjuda Sveriges bästa och tryggaste tandvård genom passion, kvalitet och tillgänglighet.

Våra medarbetare är det viktigaste vi har och därför går vi kontinuerligt på utbildningar samt bedriver vår egen utbildningsplattform Aqua Academy där interna och externa föreläsare delar med sig av erfarenheter. Vi håller högt i tak och värnar om våra medarbetares åsikter.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Jorge Penaranda på jorge@aquadental.se

Dela Annonsen