Projektledare Life Science

Kvalitetsingenjör/-tekniker, kemiteknik


Företag: Plantvision AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2021-07-02


Omfattning: Heltid
Anställningsform:
Varaktighet: Tills vidare

Är du en ledare med förmåga att engagera andra att leverera sitt absolut bästa i spännande och utmanande projekt? Vill du jobba på ett bolag som ger dig möjligheten att leda projekt som gör skillnad, där du får bidra med värde genom ditt ledarskap? PlantVisions projektledarteam växer och vill gärna ha med dig på resan.

Är du redo för en ny utmaning?

Om rollen
PlantVision är inne i en spännande tillväxtresa och vi ser en ökad efterfrågan av våra professionella och kunskapsstarka konsulter. Majoriteten av våra kunder är inom läkemedel, bioteknik och medicinteknik och vi söker dig som vill bli en del av vårt fantastiska projektledarteam. Vi erbjuder dig en utvecklande och utmanande projektledarroll i reglerad verksamhet och en möjlighet till delaktighet i din framtida kunskaps- och projektledareutveckling. Problemlösning och innovativt tänkande är en del av en projektledares vardag och en nyckel för att lyckas i denna roll. Kommunikation är en annan viktig kompetens och förmågan att skapa engagemang och leverans tillsammans med sitt projektteam för att nå uppsatta kundmål och deadlines. Hos oss har man tillgång till hela företagets kompetens och kunskapsdelning och samarbete ser vi som en självklarhet. Arbetsdagarna, arbetsuppgifterna, projekten och kunderna kommer innehålla stor variation och vi söker dig som ser detta som utvecklande och utmanande.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Leda och samordna projektgruppen, intressenter och leverantörer mot projektets mål.
- Leda förstudier.
- Säkerställa framgångsrika kommunikationsvägar internt inom projekt och mottagarorganisation samt externt mot exempelvis leverantörer.
- Ansvar för projektbudget samt tidplan.
- Upphandling av tex utrustning och samordning av leverantörer och installationer.
- Assistera vid testning och validering till slutleverans.

Du kommer ingå i affärsområdet Compliance och gruppen Project Management som räknas som några av de bästa i branschen.

Tjänstens placeringsort är med utgångspunkt från vårt huvudkontor i Kista men våra kunder och uppdrag finns i hela Stockholm med omnejd.

Projektledare med starkt ledarskapsfokus

Vi söker dig som:

- Har några års erfarenhet av Life Science branschen och minst ett års erfarenhet av projektledning inom Life Science eller annan reglerad verksamhet.
- Är civilingenjör/högskoleingenjör eller motsvarande.
- Talar samt skriver flytande svenska och engelska.
- Erfarenhet av IT, entreprenadjuridik, upphandlingar, budgetansvar eller har du projektledarcertifikat ser vi det som en bonus.

Det viktiga för oss är att du har god förståelse för branschen, kunderna och brinner för att leda projekt. Du ser inte utmaningar, du ser lösningar och möjligheter då detta är något som alla projekt ställs inför. Som person är du en säker kommunikatör som enkelt kan anpassa din kommunikation till din mottagare, tex projektteamet, kundbeställare, styrgrupp, leverantör eller kollegor. En av dina styrkor är att engagera, motivera och inspirerar dina projektmedlemmar, att lyckas skapa en stark teamkänsla och få sitt team att göra sitt absolut bästa för att nå projektmålet.

Du balanserar din planering utifrån uppgiftens behov för att hitta snabba vägar framåt och arbetar självständigt samt fokuserat och styr din tid utifrån vad arbetet kräver. Du förstår kundens behov och önskemål samtidigt som du tänker på att skapa största möjliga värde och är därmed inte rädd för att uttrycka dina idéer och förslag.

Värdeord från teamet
Teamkänsla
Kunskapsdelning
Långsiktig utveckling
Utmaning

PlantVision som arbetsgivare
Vi är mycket stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag - ett certifikat som placerar oss bland de bästa arbetsgivarna i Sverige. Att vi även är med på topplistan för Sveriges Bästa Arbetsplatser är ett kvitto på den fantastiska arbetsplatskultur vi gemensamt skapar varje dag.

Vi erbjuder dig fast anställning i ett spännande och inspirerande bolag. Du som medarbetare är PlantVisions absolut viktigaste resurs och vi är därför mycket angelägna om varje individs utveckling och välmående. Som en i teamet får du bland annat:

- En trygg anställning med fast månadslön.
- En flexibel arbetsmiljö som erbjuder frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en bra balans mellan jobb och fritid.
- Förmåner så som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, tjänstepension med personlig rådgivning och 30 dagars semester.

En stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i både det dagliga arbetet men även i form av interna- och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.

Ansökan
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Lisa Meijer på tel. 072-159 20 45.

Dela Annonsen