Fältsäljare sökes HELTID - Fastlön + Tjänstebil + Kollektivavtal

Hemförsäljare


Företag: We Quest AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2022-12-02


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

OM FÖRETAGET

Med över 30 år i branschen, 4 miljoner kunder världen över samt 20 000 anställda är detta Europas och Sveriges största leverantör av säkerhetslarm. Med egen utveckling av produkter och tjänster håller de sig alltid i framkant med spännande ny teknik och kan därför erbjuda sina kunder unika och framtidssäkra produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet.

Tack vare ett starkt fokus på hög kvalitet har företaget bland de mest nöjda och lojala kunderna i branschen.

OM ROLLEN

Som säljare jobbar du med försäljning som hjälper familjer och människor att känna trygghet i vardagen. Detta genom att besöka privatpersoner för kostnadsfri rådgivning och sälj av säkerhet för ett smartare hem. Hela säljprocessen från bokning, kundbesök och installation ligger i dina händer.

Med hjälp av kontinuerlig uppföljning, utbildning och coachning har du stora möjligheter till att kliva in i rollen som Team Leader för att ansvara för ett team av säljare eller ta dig an en annan roll inom företaget, både i Sverige och utomlands.

VEM SÖKER VI

Vi söker en mogen och social person med stark vilja och driv till att lyckas. Erfarenhet är inget krav då du kommer att få en grundlig sälj- och produktutbildning och en on-boarding som ger dig allt du behöver för att bli vår nästa stjärnsäljare!

Du drivs av att jobba mot tydligt uppsatta mål, är ansvarsfull. socialt kompetent och trivs med att jobba både självständigt och i grupp. Du behärskar svenska språket i tal och skrift, ytterligare språk är meriterande. B-körkort är ett krav.

VAD ERBJUDER VI

- Attraktiv lön och provision utan tak.
- Tjänstebil, tjänstedator och mobil
- Fri tillgång till ett fräscht och välutrustat gym.

- Kollektivavtal och friskvårdsbidrag.
- Härlig arbetsmiljö, roliga aktiviteter ihop med teamet.

- Möjlighet att klättra snabbt inom företaget, de flesta med höga positioner i företaget har varit säljare innan.

Ansökan & Lön
Jobbtyp: Heltid
Plats: Stockholm
Lön: Garantilön + Provision
Kontakt: We Quest. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

We Quest startade 2016 i Stockholm och har haft en väldigt unik resa. Vår ambition sen start har varit att ta en ledande roll som rekryteringsleverantör till vår kunder där de kan förvänta sig top-service och skräddarsydda tjänster utifrån deras unika organisation. Sedan dess har vi tillsatt flera hundratals lyckade rekryteringar och skapat ett namn där vi beskrivs som en snabb, personlig och effektiv partner att arbeta med.
Vi hjälper företag att växa med mindre risk. Stärka sitt arbetsgivarvarumärke. Öka kandidatinflöde. Vi hjälper företag att ta kontroll över din rekryteringsprocess och nå ut till potentiella talanger.

Sökord: Sälj, B2C, Säljare, Fältsäljare, Tjänstebil, Försäljning, Karriär, Relationsbyggande.

KOD: VS

Dela Annonsen