Robotoperatör till HydraSpecma i Våxtorp

Maskinställare


Företag: Jobandtalent People Sweden AB
Kommun: Laholm
Publiceringdatum: 2022-12-02


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för övervakning och styrning av robotstyrda monteringsceller och maskiner, aktivt åtgärda avvikelser och förbättra den processen? Har du en teknisk utbildning på minst gymnasial nivå och erfarenhet av industriproduktion? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Jobandtalent en robotoperatör till HydraSpecmas verksamhet i Våxtorp. Det här är en utmärkt möjlighet för dig som söker ett jobb som innehåller mycket problemlösning och ständigt bjuder på nya utmaningar. Vill du vara med på HydraSpecmas resa? Välkommen med din ansökan till oss på Jobandtalent!

Om jobbet som robotoperatör

I rollen som robotoperatör ansvarar du för att övervaka, styra och korrigera robotstyrda monteringsceller. Du kommer även att aktivt delta i utvecklingen av HydraSpecmas robortstyrda montering och vidta lämpliga korrigeringar vid avvikelser.

Arbetet är förlagt antingen i två-skift eller ständig natt.

Är du rätt för rollen som robotoperatör?

Till uppdraget hos HydraSpecma söker vi dig som har teknisk utbildning, på minst gymnasial nivå. Vidare har du kunskaper om robothantering, goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt mycket god IT-vana. Därutöver har du B-körkort. Slutligen har du erfarenhet av industriproduktion och av programmering. Du ska besitta en god kvalitetsmedvetenhet och vara en prestigelös lagspelare.

Det är meriterande om du har erfarenhet av truckkörning och arbete som robotoperatör.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda och att du har ett stort driv. Det är också viktigt att du fokuserar på att hitta lösningar och att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt.

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

För såväl oss på Jobandtalent som HydraSpecma är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvara ta all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Intresserad?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrigt

Placeringsort: Våxtorp

Typ av anställning: Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning

Om Jobandtalent

Jobandtalent i Sverige förvärvade under 2021 två av branschens mest välrenommerade bemanningsföretag, PEMA People och Palm & Partners Bemanning, tillsammans utgör vi idag JobandTalent Sweden. Vi har en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt.

Dela Annonsen