Ekonomi- & Redovisningskonsult

Redovisningskonsult


Företag: Avanta Ekonomi AB
Kommun: Uppsala
Publiceringdatum: 2022-12-02


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Är du en utexaminerad ekonom som har jobbat ett par år inom branschen och nu letar efter nästa möjlighet till utveckling i karriären? Slår ditt hjärta extra för kundrelationer och att få möjlighet att jobba med redovisningens alla delar? Då kan det vara just dig vi söker till vårt Uppsalakontor!

Vem är du?
Vi söker dig som tycker om att ta stort ansvar och vill ta dig an utmaningar för att växa. Du är ekonomiutbildad med erfarenhet som medför att du känner en viss trygghet i din kompetens inom löpande redovisning.

Hur väl du lyckas och trivs i en ny roll beror på mycket mer än enbart din tidigare arbetslivserfarenhet. Stor vikt kommer därför att läggas vid dina personliga egenskaper där vilja att utvecklas och förmåga att ta ansvar för den egna prestationen är något som stämmer in på dig. Avanta Ekonomi är ett kundcentrerat företag och att alltid utgå ifrån kundens behov och problem är något som bör vara naturligt för dig. Du uppskattar kundrelationer och är genuint intresserad av att förstå olika verksamheter och hitta lösningar och effektiva arbetssätt.

Viktigt för rollen:
- Relevant utbildning inom ekonomi
- God kunskap i svenska och engelska i tal och skrift
- Erfarenhet inom löpande redovisning
- Vilja att utvecklas
- Förmåga att ta ansvar för din prestation
- Kundcentrerad med flexibelt arbetssätt

Meriterande för rollen:
- Arbetslivserfarenhet av byråarbete
- Arbetslivserfarenhet av bokslutsarbete
- Möjlighet att tillträda rollen så snart som möjligt
- Arbetslivserfarenhet inom ekonomisk företagsrådgivning
- Arbetslivserfarenhet av Fortnox, Björn Lundén och Visma Lön.

Vad kommer du att arbeta med?
Som ekonomi- och redovisningskonsult kommer du ha direkt kundansvar och arbeta självgående mot några av våra kunder men med understöd och handledning från kollegor vid behov. Arbetsuppgifterna är varierande enligt kundernas behov, men vi ser att arbetet till en början främst består av löpande redovisning och bokföring. Längre fram när du känner dig redo ser vi att arbetsuppgifterna även består av bokslutsarbete och företagsrådgivning. Vi ser självklart även att rollen utvecklas utifrån dina egna individuella mål för utveckling och lärande.

Vi erbjuder dig:
Hos oss på Avanta Ekonomi får du möjligheten att arbeta i en ansvarsfull och självständig roll i ett bolag med familjär kultur. Du erbjuds självklart friskvårdsbidrag på maxnivå, tjänstepension och försäkringar. Utöver detta erbjuder vi även dig:

Digitala arbetssätt
Avanta ska ligga i branschens framkant inom arbetsflöden och teknologisk applicering. Genom vårt digitala arbetssätt får du arbeta med de senaste tekniska lösningarna i branschen.

Kontinuerlig utveckling
Vi är en framåtsträvande organisation med höga kvalitetskrav och en mentalitet av kontinuerlig utveckling och förbättring av oss själva. Vi erbjuder därför tydliga vägar för kompetensutveckling baserade på dina egna förutsättningar och målsättningar.

Sociala aktiviteter
Gemensamma luncher, fikaraster, årliga konferenser och andra sociala aktiviteter är en naturlig del av vår företagskultur.

Flexibilitet
Vi erbjuder alla våra anställda flexibilitet genom flexibla arbetstider och möjlighet till arbete hemifrån för att få livspusslet att gå ihop med vardagens alla måsten.

Gemenskap
När du arbetar i en konsultroll mot kund så arbetar du främst på något av våra Avanta-kontor och inte ute hos kund. Detta medför att vi tillsammans skapar en bättre gemenskap och familjeanda. Det skapar även större möjligheter till samarbete och kunskapsutbyte mellan kollegor.

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 6 månaders provanställning tillämpas. Start omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Vi tillämpar ett löpande urval och annonsen kan komma att stängas innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela Annonsen