Barnskötare sökes till liten, naturnära förskola

Barnskötare


Företag: Föräldrakooperativet Dalby Hage, Ekonomisk Fören
Kommun: Uppsala
Publiceringdatum: 2023-01-24


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: 6 månader eller längre

Föräldrakooperativet Dalby Hage är en liten och familjär förskola med plats för cirka 30 barn i åldrarna 1–6 år. På förskolan arbetar idag fem pedagoger och en kock.
Vår kock lagar all mat från grunden i förskolans egna tillagningskök med omsorgsfullt valda livsmedel. Nu söker vi en vikarie för vår kollega som ska vara föräldraledig under en period.
Förskolan är belägen vid vackra Dalbyviken strax utanför Uppsala och här arbetar vi nära naturen med hälsa, möjligheter och trygghet i fokus. I vår lugna omgivning finns både sjö och skog som vi ofta besöker och en levande landsbygd som även den inbjuder till aktiviteter. Vi bedriver också regelbundet Skogsmulle-verksamhet enligt Friluftsfrämjandets pedagogik och har varje vecka tillfällen för lek, upptäckande och lärande i naturen.
Hos oss har du som pedagog goda möjligheter att utforma och utveckla verksamheten ihop med dina kollegor. Du erbjuds pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag, arbetskläder, och vi uppmuntrar fortbildning.
Vi söker en barnskötare, gärna med erfarenhet som brinner för att vilja skapa en god miljö för barnen på förskolan. Du har nära till skratt och lek och tycker om att vistas i naturen. Som person är du flexibel, engagerad och nyfiken. Du ser möjligheter istället för begränsningar och har lätt för att samarbeta.
Det viktigaste för oss är dock att du passar in i vårt arbetslag och vi kommer därför att ta stor hänsyn till personlig lämplighet i vår rekrytering.
Tjänsten är ett vikariat på 100% som gäller from maj 2023 och minst ett år framåt till juni 2024 med chans till ev. förlängning.
Välkommen att skicka din ansökan innehållande CV och ett personligt brev där du motiverar varför du är den rätta på just denna tjänst till rekrytering@dalbyhage.com.
Vi intervjuar löpande under ansökningstiden.

Dela Annonsen