Hälsopedagog/Testledare i Stockholm!

Idrottspedagog


Företag: Twitch Health Capital AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2023-01-24


Omfattning: Deltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Med vår helhetssyn på hälsa; mental, fysisk och social hjälper vi våra kunder att nå varaktiga resultat. Genom engagerande hälsoprogram som utförs fysiskt på plats hos kunden eller genom digitala verktyg når vi fram och påverkar alla i organisationen, även de som behöver det mest. Hos oss får du arbeta tillsammans med andra kompetenser som personliga tränare, hälsopedagoger, naprapater mfl ute hos våra kunder.

Vem är du?

- Vi söker dig som är utbildad hälsopedagog och som vill vara med och sätta energin i rörelse ute hos våra kunder.

- Andra utbildningar inom hälsa är meriterande.

- Jobbet är projektfokuserat och på deltid, vilket betyder att periodvis kommer det finnas möjlighet till många uppdrag. Arbetet utförs kontorstider.

- Din arbetsuppgift är att som hälsopedag att genomföra konditionstester som en del av våra hälsoundersökningar ute hos våra kunder.

- Vi på Twitch brinner för att motivera människan att hitta sin väg till en aktiv och varaktig livsstil. Vi söker därför dig med samma värdegrund.

- För att trivas som hälsopedagog hos oss behöver du, förutom att tycka om att hjälpa människor, även vara självständig och flexibel.

- Vi söker dig som tycker om utmaningar och ska även känna dig trygg att bygga relationer och skapa ett förtroende hos dina klienter.

Vad vi erbjuder dig?

- Vi har kollektivavtal, med pensionsförsäkring för alla anställda
- Twitch Academy, vårt egna utbildningsprogram, med några av branschens bästa utbildare
- Vårt interna hälsoarbete för vår egen hälsa
- Stimulerande och utmanande arbetssätt i team, med andra kompetenser och experter
- Majoriteten av våra kunder är i Stockholmsområdet, men vi har även kunder runt om i landet. Du får därmed möjligheten att upptäcka Sverige om du så önskar!
- Du kan fokusera på det du är duktig på, så hjälper vi dig med resten!

Dela Annonsen