Operatör och montör

Elektronikmontör


Företag: Sht Smart High-Tech AB
Kommun: Göteborg
Publiceringdatum: 2021-09-14


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Operatör och montör
Är du en passionerad av att driva nya tekniska lösningar för produktion där både kvalitet och produktivitet finns i fokus? Vill du vara med att utveckla, ta ansvar och göra skillnad i ett mindre bolag på en spännande resa mot kommersialisering? Investera i dig själv genom att ansluta dig till vårt fantastiska team där dina resultat kommer garanterat göra skillnad.

SHT Smart High-Tech AB
SHT Smart High-Tech AB designar, utvecklar, producerar och säljer Grafenförstärkt gränsskiktsmaterial (Thermal Interface Materials) för kylning av elektronik och kraftmoduler. Grafen är ett mycket bra värmeledande material med över 10 gånger bättre värmeledningsförmåga jämfört med koppar. Det kan därför användas för kylning av produkter inom bla 5G, Gaming, CPU, och fordonselektronik och SHT är ledande inom området. SHT’s konkurrensfördel är dess möjlighet att skapa skräddasydda tekniska lösningar tillsammans med patenterad technologi för dess kunder.
Om tjänsten
Vi behöver nu förstärka vårt team med ytterligare produktionskompetens, energi och framåtanda. Produktionsarbetare är ansvarig för att producera materialet i olika manuella och automatiska maskiner. Vår produktion består av kemisk process samt mekaniska produktionsmetoder. SHT’s Grafenförstärkta material är en högteknologiskt avancerad produkt och dess framställning kräver många nya produktionsmetoder och det är därför viktigt att kandidaten har ett brett intresse för olika tekniska lösningar inom olika industrier.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Producera färdigt material till kund
- Ge input till ingenjörer för att förbättra produktionsprocessen
- Olika varierande maskiner, processer och metoder.
- mäta, väga och skära ut material
- Bra fingerfärdighet
-noggrann och har kvalitetstänk
Din profil
Vi tror att du är individ som trivs i en flexibel arbetsmiljö där tillväxten i bolaget kräver ständigt nya tekniska lösningar för att balansera produktionskapacitet tillsammans med effektivitet.
Vi söker företrädelsevis dig som har några års arbetslivserfarenhet inom helst elektronik-, elektronikmaterial, kemisk eller verkstadsindustrin och trivs med detta! Du har arbetat med kvalitetsförbättringar och har ett helhetsperspektiv i produktion och vill gärna driva förbättringar av egen kraft.
Som person är du nyfiken, noggrann, händig och framförallt har ett öga för kvalitet. Du har ett framåtriktat förhållningssätt och förstår vikten av att hålla både på säkerhet, kvalitet och deadlines. Du arbetar självständigt eller i team och har ett engagerande och möjlighetsorienterat synsätt.

Mer information
Tjänsten är en tillsvidareanställning, med start enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.
Omfattning: Heltid
Sista ansökningsdag: 2021-10-31. Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att skicka in Din ansökan.
Kontakt: Thien Laubeck, CEO
email: thien.laubeck@sht-tek.com
Besök även: www.sht-tek.com för att få veta mer om SHT.

Dela Annonsen