Säljare till Konradssons Kakels Proffsbutik/Lager i Bromma

Innesäljare


Företag: Poolia Sverige AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2021-09-14


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Brinner du för kundrelationer och service? Vill du arbeta med försäljning och lagerhållning i en dynamisk och kundintensiv miljö kan detta vara tjänsten för dig!
Konradssons Kakel i Bromma söker nu en säljare / lagermedarbetare till sin proffsbutik, som ger service till framförallt företagskunder. Här får du möjligheten att arbeta i ett marknadsledande bolag med starka och framgångsrika varumärken. Tillsättningen planeras snarast möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som säljare och lagerarbetare i proffsbutiken arbetar du med både kakel, klinker, möbler, verktyg, tätskikt och golvvärme. Kundvård och service är av största vikt liksom problemlösning, god struktur och ordning och reda. Du möter både nya och återkommande kunder och förväntas ge exceptionell service och assistera med allt från rådgivning kring produktsortiment, beställningar och leveranser till övriga lagersysslor. Du arbetar aktivt med merförsäljning och kundnöjdhet för att få både företagskunder och privata kunder att trivas, stanna kvar och växa med Konradssons Kakel. Arbetet utförs i lagermiljö och i tjänsten ingår en del tunga lyft samt truckkörning. Dina arbetstider är vardagar samt varannan lördag.
Du erbjuds ett omväxlande och stimulerande jobb tillsammans med härliga kollegor. Här finns utrymme för egna initiativ och möjlighet att kontinuerligt utvecklas genom både egna utbildningsinsatser och andra internutbildningar inom Konradssons Kakels stora badrumssortiment.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för kundbemötande och service. För att bli framgångsrik i rollen krävs ett gott ordningssinne, starkt affärsmannaskap, och en genuin känsla för service och kundvård. Branschkunskap är starkt meriterande, men inte ett krav. Du behärskar svenska i tal och skrift samt kommunicerar obehindrat på engelska, har god datorvana och innehar B-körkort. Har du truckkort är det ett stort plus, annars ordnar Konradssons Kakel det.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du måste vara både noggrann, stresstålig och strukturerad men framförallt behärskar du kundbemötandet på bästa sätt. Din servicenivå är hög och du driver dina kundrelationer framåt genom att vara både lyhörd, engagerad och affärsmässig.

Om verksamheten
Konradssons Kakel är en av Sveriges största leverantörer av kakel och klinker. Utmärkande för Konradssons är känslan för kvalitet och service, samt dess breda och djupa sortiment. På Konradssons arbetar vi i en företagskultur av högt medarbetarengagemang, i en platt organisation. Vi som jobbar här har ett genuint intresse av kakel och klinker, inredning, service och kvalitet. På Konradssons i Bromma har vi ett brett sortiment och en av Stockholms fräschaste bad- och kakelutställningar samt en proffsbutik för våra hantverkskunder. Vi är ett härligt arbetslag som drivs av att ge bästa service till våra kunder.

Dela Annonsen