Säljare inom Teknik

Key account manager


Företag: Sht Smart High-Tech AB
Kommun: Göteborg
Publiceringdatum: 2021-09-14


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Säljare
Är du en passionerad av att driva nya försäljning av tekniska lösningar till internationella kunder? Vill du vara med att utveckla, ta ansvar och göra skillnad i ett mindre bolag på en spännande resa mot kommersialisering? Investera i dig själv genom att ansluta dig till vårt fantastiska team där dina resultat kommer garanterat göra skillnad.
SHT Smart High-Tech AB
SHT Smart High-Tech AB designar, utvecklar, producerar och säljer Grafenförstärkt gränsskiktsmaterial (Thermal Interface Materials) för kylning av elektronik och kraftmoduler. Grafen är ett mycket bra värmeledande material med över 10 gånger bättre värmeledningsförmåga jämfört med koppar. Det kan därför användas för kylning av produkter inom bla 5G, Gaming, CPU, och fordonselektronik och SHT är ledande inom området. SHT’s konkurrensfördel är dess möjlighet att skapa skräddasydda tekniska lösningar tillsammans med patenterad technologi för dess kunder.
Om tjänsten
Vi behöver nu förstärka vårt team med ytterligare spetskompetens, energi och framåtanda. Säljare är ansvarig för att driva försäljning mot nya och befintliga kunder. Genom att systematiskt bearbeta kunder med vårt högteknologiska material samt bibehålla och utveckla en kundrelation tror vi att du som individ kommer att lyckas i den internationella miljön.
I tjänsten kommer kandidaten att få stora möjligheter att utveckla nya kunder och driva försäljning mot olika marknader och industrier.

Din profil
Vi tror att du är individ som trivs i en flexibel arbetsmiljö där tillväxten i bolaget kräver ständigt nya utmaningar med både kort och medellång sikt fokus på att uppnå försäljningsmål samt kundnöjdhet. Vi söker företrädelsevis dig som har några års arbetslivserfarenhet inom helst försäljning av tekniska lösningar, elektronik, eller liknande.
Du har arbetat med internationella kunder och för en förhandling problemfritt i engelska. Vi ser att Du är högskoleutbildad och har några års erfarenhet av försäljning.
Som person är du nyfiken, noggrann och självgående. Du har ett framåtriktat förhållningssätt och förstår vikten av att hålla både driva försäljning samt bygga kundrelation. Du arbetar självständigt eller i team och har ett engagerande och möjlighetsorienterat synsätt med starkt målfokus.

Vi ser gärna också att Du är resultatinriktad och en öppen lagspelare med god förmåga att kommunicera såväl inom bolaget som med kunder. Du är strukturerad, engagerad och positivt inställd till nya utmaningar.
För att kunna ta dig an rollen krävs att du har goda kunskaper i det svenska samt engelska språket, både skriftligt och muntligt.

Mer information
Tjänsten är en tillsvidareanställning, med start enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.
Omfattning: Heltid
Sista ansökningsdag: 2021-11-15. Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att skicka in Din ansökan.
Kontakt: Thien Laubeck, CEO, email: thien.laubeck@sht-tek.com
Besök även: www.sht-tek.com för att få veta mer om SHT.

Dela Annonsen