Redovisningsansvarig till TL bygg

Redovisningsekonom


Företag: Academic Work Sweden AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2021-09-15


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: 6 månader eller längre

Vi söker nu dig som har ett genuint intresse för siffror och redovisning som trivs i en roll där det händer mycket. Du erbjuds här att arbeta i ett nyskapande företag i en bred roll där du både får möjligheten att ha ansvar för hela redovsiningsarbetet och får agera spindeln i nätet med flera kontaktytor. Vi jobbar med löpande urval så kom in med din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en redovisningsansvarig för TL-byggs räkning. Du kommer att arbeta på kontor i Sickla med goda förbindelser där du kommer ingå i ett team som präglas av värme, öppenhet och en hjärtlig kultur. Teamet består utav leverantörsreskontraansvarig, löneadministratör och systemekonom där du kommer agera som spindeln i nätet inom teamet och mot hela projektorganisationen. Du kommer att rapportera direkt till ekonomichefen och vara en del av ett företag som värnar om att ha en trivsam och hälsosam arbetsmiljö med högt i tak och där medarbetaren står i centrum.

Du erbjuds

* En engagerad konsultchef som är mån om dig och din anställningstrygghet samt som kan hjälpa dig till nya uppdrag förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
Rollen som redovisningsansvarig är bred och en del utav arbetsuppgifterna kommer att vara:

* Hålla dig uppdaterad för att säkerställa att bolagets redovisning följer gällande lagregler och redovisningsprinciper
* Ansvar för att det som bokförs i Huvudboken är korrekt
* Säkerställa att fakturering blir korrekt enligt lagkrav och
inlämnade underlag.
* Registrering och uppföljning av betalningar
* Ansvarar för planering och genomförande av bokslutsarbete för
ekonomiavdelningen.
* Ansvara för och koordinera revisionsinsatser.

VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som har:

* En högskoleutbildning med ekonomisk inriktning.
* Har 2-3 års erfarenhet av kvalificerad redovisning och bokslutsarbete
* Vana vid att arbete i olika system för att ta fram relevant information.
* Talar och skriver flytande på det svenska så väl som det engelska språket, då båda språken talas och skrivs i ditt dagliga arbete

Det är meriterande om du har:
* Erfarenhet av byggbranschen
* Systemvana i Agresso

Som person är du:

* Kommunikativ
* Strukturerad
* Affärsmässig

Övrig information

* Start: Slutet av Oktober
* Omfattning: Heltid, ca 4 månader
* Placering: Sickla, Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TL Byggs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
TL Bygg med huvudkontor i Sickla är en nyskapande byggentreprenör som arbetar med många typer av entreprenader, främst inom bostäder och kontor i total- och
utförandeentreprenad. I projekten tar vi ett helhetsansvar för kvalitet, miljö och arbetsmiljö och arbetet utförs alltid med grund i våra värderingar – långsiktighet, pålitlighet, framåt tillsammans och hjärta.

TL Bygg AB bildades i sin nuvarande form 1983 men är ett byggbolag med rötterna i det byggmästar- och fastighetsbolag som grundades av Tage Ljungberg redan 1946.
Vi kan erbjuda dig en unik arbetsmiljö där medarbetaren står i centrum och där vi månar om en trivsam och hälsosam arbetsmiljö. Vi har en varm, öppen och hjärtlig kultur med högt i tak.

Dela Annonsen