Vi söker löneadministratör till kommun

Löneadministratör


Företag: Lernia Bemanning AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2021-09-16


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: 3 månader – upp till 6 månader

Du kommer att vara anställd som konsult via Lernia men arbeta inom kommun. I rollen som löneadministratör kommer du arbeta på vår kunds centrala lönefunktion med att stötta verksamheternas löneadministration.

Arbetsuppgifter

I rollen som löneadministratör har du ett mångsidigt uppdrag. Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta i en varierande arbetsuppgifter där ni är organisationens experter inom löne- och personaladministrativa området. Detta innebär ett nära samarbete med chefer och administratörer för att stötta med kvalificerad rådgivning i frågor som tex lönefrågor, arbetsrätt, systemtekniska frågor, tolkning av kollektivavtal och lag, mm. Gemensamt i teamet ansvarar ni för ärendehanteringssystemet med inkommande ärenden, supporttelefon och håller i utbildningar och driver utvecklingsfrågor.

Formell kompetens

• Relevant utbildning inom löneadministration eller motsvarande erfarenhet
• Obehindrad svenska och engelska
• Goda kunskaper i Office-paketet
• Det är meriterande om du har erfarenhet av de kommunala kollektivavtalen och arbetsrätt.
• lönesystemet Heroma.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en organiserad lagspelare. Du är kommunikativ på svenska likväl engelska, lösningsorienterad och förstår vikten av att hålla deadlines!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning till årsskiftet med start omgående.
Heltid - 100%
Anställningsort: Stockholm

Information
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag om ansökan stämmer bra in på dig.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.

Dela Annonsen