Montörer sökes till Västerås

Elektronikmontör


Företag: Libera i Sverige AB
Kommun: Västerås
Publiceringdatum: 2021-09-16


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: 6 månader eller längre

Uppdraget

I detta uppdrag finns det ett kommande behov hos våra kunder i Västerås med omnejd där arbetsuppgifterna kan variera.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av att montering. Uppdragen varierar med montering inom elektronik, automation och mekanik. Vi ser att du har arbetat minst ett år med liknande arbetsuppgifter.

Vem du är

Vi söker dig som är noggrann, nyfiken och har ett intresse för tekniskt arbete. Du är självständig och trygg i att läsa ritningar. Det är viktigt att du kan vara flexibel i dina arbetsuppgifter samt uppskattar att arbeta mot tydliga mål.

Du har erfarenhet från liknande arbete och gärna en teknisk utbildning inom teknik, automation eller el.

Dessa tjänster ingår i Liberas uthyrningsverksamhet mot kund, längd på uppdragen kan variera. Urval sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

En trygg anställning med stora karriärmöjligheter

Vi är branschmedlemmar hos Almega, som har avtal med samtliga förbund, inom LO på kollektivsidan samt med Unionen på tjänstemannasidan. Som konsult hos Libera omfattas du därmed av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, semester, försäkringar och pension. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare, men fler möjligheter att skapa din karriär som just du vill. Att vara på arbetsplatser i varierande storlek och med olika inriktning innebär att du utvecklar din yrkeskunskap och träffar massor av människor som i sin tur har breda kontaktnät. Det är inte ovanligt att våra konsulter erbjuds anställning på de företag de är inhyrda hos.

Skön kultur

På Libera ska du som medarbetare känna att uppdragen du är är verksam på är stimulerande, spännande och utvecklande! På Libera råder en kultur där det är

högt i tak och vi alla jobbar tillsammans för att nå goda resultat oavsett om det är för kandidat, medarbetare eller kund. Vi är ett målmedvetet gäng som

gärna utvecklar och utmanar varandra. Du trivs och drivs av att uppfylla våra kunders förväntan utifrån vår prestationskultur som är en del av vårt dna. Oavsett om du arbetar i någon av våra kunders verksamheter eller är en del av ett specialistteam, så kommer nyfikenhet och initiativförmåga snabbt leda till ökat ansvar och nya utmaningar.

Dela Annonsen