Personlig assistent

Personlig assistent


Företag: Särnmark Assistans AB
Kommun: Knivsta
Publiceringdatum: 2021-09-17


Omfattning: Deltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: 3 månader – upp till 6 månader

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 2500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Solna men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Höör, Linköping, Kinna, Uddevalla, Karlstad och Visby.

Vi söker en personlig assistent till en ung tjej som bor i Knivsta och behöver en assistent med sig på daglig verksamhet. Du behöver ha körkort och egen bil eftersom arbetet börjar och slutar i hemmet utanför Knivsta.

Familjen har hund så du bör ej vara allergisk mot pälsdjur.

Vi söker en pålitlig, ansvarsfull, ordningsam och empatisk person som också är rökfri och snusfri.

Det är av stor vikt att du passar tider och håller vad du lovar, detta för att undvika onödiga stressmoment.

Du behöver vara trygg med att fatta beslut på egen hand och det är bra om du inte blir stressad av ett ojämnt arbetstempo och att du kan vara flexibel. Aktiviteterna/arbetsuppgifterna kring personen du ska hjälpa styrs mycket av dagsformen och omgivningen.

God personkemi, ärlighet och bra kommunikation är en nödvändighet för ett gott samarbete med personen och övriga assistenter kring henne.

Vi vill gärna att du har gått ut gymnasiet och kanske men det är inget krav, har någon erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Om du gillar att sjunga och spela och kan tecken som stöd blir ditt arbete roligare och enklare. I arbetet ingår även bassängträning så du bör vara simkunnig.

 Vid intresse hör av dig, det du inte redan kan får du möjlighet att lära dig

 

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.

Dela Annonsen