Operativ eventprojektledare till Great Events XPO i Arlandastad

Projektledare: kultur, media, film


Företag: Mässrestauranger AB
Kommun: Sigtuna
Publiceringdatum: 2021-09-17


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Söker nu en projektledare med med tidigare erfarenhet av event, restaurang och projektledning. Den vi söker är organiserad och kvalitetsmedveten och tycker om att jobba både operativt och strategiskt!
Vi jobbar med smått eller stort, sobert eller spektakulärt. Vi skapar mat och dryck med gastronomiska förtecken för alla minnesvärda tillfällen som storslagna banketter och i pop-up restauranger. Vår matfilosofi tar avstamp i svenska smaker och hållbara råvaror, med välkomponerade och finessrika skapelser för såväl gom som öga.
Kvalifikationer för tjänsten
Som projektledare hos oss ansvarar du för planering, genomförande och uppföljning på alla nivåer av arrangemang. Därför behöver du ha tidigare erfarenhet och bred kunskap från olika typer av restaurangverksamhet och gärna från större evenemang eller liknande anläggningar. Vi vill att du ser lösningar hellre än problem och bidrar med din fantasi och kreativitet för att göra evenemangen minnesvärda.
Du är en naturlig ledare som brinner för att skapa en härlig och produktiv arbetsmiljö för dina anställda. Att samarbetar med både kollegor i det egna företaget och med våra partners är en självklarhet för dig. Du ingår i driftsgruppen och rapporterar till Platschefen i den här tjänsten.
Att arbeta hos oss
Vi vill att du har ett genuint intresse för gastronomi och några års erfarenhet från att arbeta inom restaurang och festvåning, gärna från större evenemang. I din roll ingår att ha kundkontakt via telefon, mail och personliga möten. Du är operativt ansvarig för genomförandet av evenemanget och arbetar strukturerat med planering, uppföljning och avslut.
Du gillar att leda personal och ser till att bemanna projekten samt leder på plats personalen under eventets genomförande. Som person är du utåtriktad och affärsmässig, van vid kundmöten, kalkylering och offertskrivning samt har hög servicenivå. Du är strukturerad och har en god organisationsförmåga och är van att ha många projekt igång samtidigt.
Du är kommunikativ, lyhörd och flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är prestigelös och inte rädd för att ta i när det behövs. Som person har du lätt att lära dig nya saker och är självgående i ditt dagliga arbete. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och din förmåga att jobba i team.
Kunskaper och erfarenhet
Du har dokumenterad utbildning från restaurangskola, lägst gymnasienivå samt dokumenterade mat- och dryckeskunskaper är meriterande. Det är viktigt att du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Du har god datorvana och kan arbeta i Office-paketets olika program. Även meriterande om du har kassahanteringsvana samt BackOffice då vi ofta bygger upp olika caféer eller andra försäljningsställen i hallarna/restaurangerna.
Anställning
Det är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna består av dagtid, kvällar och helger på schema utifrån årsarbetstid eftersom vår verksamhet är säsongsbetonad. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF.
Har du frågor om tjänsten kontakta då Platschef; Johan Stridh, johan.stridh@massrestauranger.se
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail enligt GDPR förordningen och att skydda dina personuppgifter.
Ansökan:
Skicka ditt personliga brev och CV till oss genom att klicka på länken och sedan ”sök detta jobb”

Dela Annonsen