Platschef till Impregna i Ludvika

Produktionschef, tillverkning


Företag: Experis AB
Kommun: Ludvika
Publiceringdatum: 2021-09-17


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

AB Impregna i Ludvika, med 21 anställda, tillhör Rundvirke Poles som säljer telefon- och kraftledningsstolpar i impregnerat trä till kunder huvudsakligen inom EMEA området. Tillverkning sker på Impregna i Ludvika samt på Octowood AB i Kälarne. Rundvirke Poles är ett dotterbolag till Rundvirke Industrier som är moderbolag i Sveriges största specialvirkeskoncern. Koncernen präglas av ett högt kvalitetstänkande från råvaruanskaffning till försäljning. Rundvirke Skog förser koncernens industrier med råvara, AB Rundvirke i Marmaverken försågar kvalitetsvirke till massiva fönsterämnen, Rundvirke Komponent i Edsbyn tillverkar limmade fönsterämnen, samt Östanåsågen i Edsbyn som sågar konventionella varor. Läs mer på www.poles.se

Impregna i Ludvika söker nu en lösningsorienterad och driven person som vill leda och utveckla vår verksamhet i Ludvika. Vill du ha ett utmanade och roligt jobb på ett expansivt företag kan det här vara helt rätt för dig. Skicka in din ansökan idag!

Arbetsbeskrivning
Som platschef på Impregna är du ansvarig för att, tillsammans med din ledningsgrupp, leda och utveckla verksamheten för att nå ökad kundnöjdhet, effektivitet och därmed ökad lönsamhet. Utöver ett övergripande ansvar för allt som berör anläggningen är du ansvarig för AB Impregnas kommersiella verksamhet. Rollen innebär många kontakter inom koncernen, leverantörer, medarbetare och andra intressenter. Andra uppgifter som ingår i rollen är bland annat att arbeta med:

* Budgetering
* Upphandling
* Personalledning
* Myndighetskontakter
* Kompetensförsörjning
* Projektledning av utveckling och investeringar

Tjänsten kommer att vara placerad i Ludvika och du rapporterar till VD för Rundvirke Poles.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är en produktionsinriktad, driven och strategisk ledare som har lätt för att uttrycka sig i tal och skrift. För att bli framgångsrik i rollen bör du ha en relevant teknisk utbildning eller samlat denna kunskap från yrkesmässig erfarenhet. Du har ett gott ekonomiskt sinne och erfarenhet från att leda personal i industriell miljö. Givetvis ser vi det som meriterande om du tidigare har arbetat med produktion i ett bolag med motsvarade storlek och gärna inom träindustrin.

Sök tjänsten idag!
I den här rekryteringen samarbetar Impregna med Jefferson Wells och vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Pär Gårdbro på telefonnummer: 023 - 70 55 45 eller via e-post: par.gardbro@jeffersonwells.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2021-10-15.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Dela Annonsen