Applikationsutvecklare inom inbyggda system

Applikationsutvecklare/Apputvecklare


Företag: Experis AB
Kommun: Eskilstuna
Publiceringdatum: 2021-09-17


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: 6 månader eller längre

Är du utvecklare och öppen för ett nytt och spännande uppdrag inom applikationsutveckling? Just nu letar vi på Experis efter applikationsutvecklare till vår kund i Eskilstuna. Vår kund är ett stort internationellt företag inom data och IT. Låter det här som en spännande utmaning? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Arbetsbeskrivning
Som konsult kommer du att arbeta med:

* Utveckling av Android-appar
* Utnyttja befintliga bibliotek och ramverk för att öka produktiviteten
* C/C++ och inbyggd Android-utveckling
* Agil utveckling (Scrum/Kanban) och tillhörande verktyg som tex JIRA
* Skapa verktyg och DevOps, Git, Gerrit, Gradle, Jenkins, CI/CD
* Androidplattform (AOSP) och/eller fordonsutveckling
* Linux och/eller embeddedutveckling

Din profil
För att passa i denna roll söker vi dig med eftergymnasial utbildning inom relevant område. Vidare har du minst två års erfarenhet inom systemutveckling, gärna inom inbyggda system. Du har en god problemlösande förmåga samt gärna erfarenhet av agila arbetssätt. Som person tar du egna initiativ och är duktig på att samarbeta med andra. Du är nyfiken och drivs av utveckling och att leverera resultat. Flytande svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

Att vara konsult hos Experis
Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World`s most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Ellinor Hök via mail, ellinor.hok@se.experis.com.

Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?
Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner. Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål. Läs mer om Experis Career Accelerator.

Dela Annonsen