Personalvetarstudent sökes till meriterande extrajobb!

Rekryterare/Rekryteringskonsult


Företag: Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2021-09-17


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: 3 månader – upp till 6 månader

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Studerar till personalvetare och är intresserad av ett meriterande och flexibelt extrajobb vid sidan av dina studier? Är du nyfiken på rekrytering och lockas av en roll som innebär att tillsammans med en kollega bygga upp en ny rekryteringsfunktion? Blir du ofta beskriven som engagerad, modig och drivande? Då kan detta vara den perfekta rollen för dig!

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en rekryteringsassistent. I rollen kommer du arbeta tätt tillsammans med en Talent Acquisition Manager och hantera samtliga delar av rekryteringsprocessen. Vår kund är under stark tillväxt och i detta uppdrag kommer du spela en central roll i att rekrytera nyckelfunktioner, både lokalt och globalt. Du kommer fungera supporterande gentemot nuvarande Talent Acquisition Manager och exempelvis hantera telefonintervjuer, koordinera möten med rekryterande chefer, slutintervjuer, administrera tester och övrig rekryteringsadministration.

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har kommit en bit i sina studier på personalvetarprogrammet och söker ett meriterande extrajobb. Om du sedan tidigare har erfarenhet av rekrytering eller har arbetat i en internationell miljö ser vi det som starkt meriterande, men inte ett krav.
Viktigast för oss är dina personliga egenskaper! För att bli framgångsrik i detta uppdrag tror vi att du är en handlingskraftig och lösningsorienterad person, som trivs i en föränderlig miljö. Du har ett prestigelöst förhållningsätt och vågar ta för dig och hjälpa till där det behövs. Vidare har du enkelt för att uttrycka dig såväl i tal som skrift och är flytande i både svenska och engelska.

Du erbjuds

Här erbjuds du ett spännande uppdrag hos ett globalt företag i stark tillväxt. Du kommer få arbeta brett med rekrytering och på sikt finns goda möjligheter att ta på sig mer ansvar. Om du är ute efter att samla på dig relevant erfarenhet för en framtida karriär inom HR – är detta möjligheten för dig!

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning, med start så snart som möjligt och löpande fram till årsskiftet – med god chans till förlängning för rätt person. Uppdraget är på deltid och exakt omfattning är enligt överenskommelse, med möjlighet att själv styra sitt arbetsschema. Vid frågor kring uppdraget är du välkommen att kontakta ansvariga konsultchefer Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se alternativt My Andersson på my.andersson@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: rekrytering, rekryterare, recruitment, recruitment assistant, recruitment coordinator.

Dela Annonsen