Vill du jobba som bemanningsassistent hos Empleo i Växjö

HR-assistent


Företag: Empleo Växjö AB
Kommun: Tingsryd
Publiceringdatum: 2021-09-17


Omfattning: Deltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

På vårt kontor i Växjö har vi ett stort inflöde av kandidater med blandad erfarenhet, utbildning och ålder. Nu söker vi dig som är engagerad och administrativt duktig och vill anta utmaningen som bemanningsassistent hos oss. Vi erbjuder en spännande och intressant roll där muntlig och skriftlig kommunikation ligger i främsta fokus!

Tjänsten på deltid och vi ser gärna att du som söker läser Personal och arbetslivsprogrammet och har möjlighet att jobba någon eller ett par dagar i veckan!

Vi säkerställer att du får en gedigen upplärning och uppföljning av en erfaren konsultchef, allt för att du ska trivas och lyckas i din roll. Vi värnar om det goda samarbetet mellan våra fyra kontor och ser gärna att du kan vara resbar om andra kontor behöver stöd.

Som bemanningsassistent erbjuds du en stimulerande och varierande vardag med huvudfokus på kandidatprocessen. En process som innehåller allt från annonsering till telefonintervjuer och personliga intervjuer samt referenstagning och kandidatpresentationer. Rollen kan självklart komma att utvecklas

Vi ger dig en unik möjlighet att vara med och påverka din professionella och personliga utveckling, genom ett brett kontaktnät med både kandidater och konsulter. Söker du ett meningsfullt extrajobb vid sidan av studier, annat arbete eller endast vill och kan arbeta deltid? Då är du varmt välkommen att söka in till oss på Empleo.

Din profil
Du som antar denna utmaning har ett genuint intresse för kommunikation, backoffice, administration och service. Med fördel är du HR-student och söker ett givande extrajobb vid sidan av dina studier. Du trivs med att möta människor och är en god förebild i ditt arbete. Du har lätt för att ta kontakt med människor och trivs i sociala sammanhang. Vidare är du en god administratör med sinne för ordning och reda!

Din öppenhet och sociala kompetens är nog så viktig som din administrativa förmåga. Du växer med ansvar och ställer dig positiv till förändringar och värnar om det goda samarbetet. Vi ger dig möjlighet att växa både personligt och professionellt och hoppas att just du vill bli en del av oss.  

B-körkort är klart önskvärt då lokala eller regionala resor kan förekomma.

Ta nu chansen att anta ett spännande och meningsfullt deltidsjobb hos oss i Växjö, tillsammans skapar vi framgång!

Tjänsten är initialt en timanställning med möjlighet till praktik under studierna och kanske på sikt en tillsvidaretjänst.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi rekryterar löpande!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Snarast.
Ort/Placering: Växjö.
Omfattning: Deltid ca. 1-2 dagar per vecka.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Dela Annonsen