Businesscontroller med personalansvar till kund i Göteborgsområdet

Business controller


Företag: Poolia Sverige AB
Kommun: Göteborg
Publiceringdatum: 2021-09-17


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Har du jobbat som Businesscontroller i några år och även har förståelse för redovisning och är redo att ha personalansvar? Då är du kanske den vi söker till vår kund som levererar helhetslösningar för verkstäder i Sverige och är inne på en tillväxtresa! Huvudkontoret ligger strax söder om Göteborg.
Tjänsten är en direktrekrytering till vår kund med start efter överenskommelse. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 10/10.

Om tjänsten
Bolaget är ett familjeföretag som säljer och servar verkstadsutrustning över hela landet. På huvudkontoret sitter ca 20 personer. Du kommer att rapportera direkt till VD och ha personalansvar för 2 personer. Bolaget har en familjär stämning och kulturen kännetecknas av en positiv och prestigelös attityd, snabba beslutsvägar, samarbete, högt tempo och kvalitetssäkrade leveranser on time.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer upprätta rapporter internt till styrgrupp och även bistå vid externa rapporter. I rollen ingår budgetarbete samt att delta i olika projekt och utveckla processer. Du kommer genomföra intäkts-, kostnads- och marginalanalyser.
Du kommer även vara ett bollplank till koncernredovisningsfunktionen.

Vem är du?
Du har jobbat i ca 5 år med businesscontrolling men har även en inblick och förståelse för redovisning.
• Civilekonom med inriktning finansiering eller redovisning
• Du är analytisk och noggrann
• Driven och snabb, van att hålla deadlines
• Erfarenhet av personalansvar är meriterande
• Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

Om verksamheten
Vår kund är branschledande inom helhetslösningar för bla fordonsverkstäder, däckverkstäder samt bilprovningar. Man erbjuder projektering, leverans, installation och underhåll. Bolaget är ett mindre företag med drygt 30 anställda, men ingår i en större koncern och omsätter ca 50 mkr.
Tjänsten är på heltid med direkt anställning hos kund. Urval sker löpande, ansök därför redan idag, dock senast 10/10. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Sofia Obstfelder Garellick, sofia.obstfelder-garellick@poolia.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Dela Annonsen