Business controller till uppdrag i

Controller


Företag: Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Kommun: Sollentuna
Publiceringdatum: 2021-09-17


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: 6 månader eller längre

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en Business Controller till vår kund belägen i Sollentuna. Kunde är verksam inom hela norden och har även verksamhet i Frankrike där även ägaren har sin hemvist. I din roll som Business Controller kommer du ges möjlighet att jobba i en säljdriven organisation där din uppgift är fokuserad kring rapportering och processuppföljning. Du kommer även fokusera på resultatanalys, avvikelseanalys samt lönsamhetsanalys. Utöver SAP sker mycket av arbetet i Excel.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Månadsrapportering
• Analys och uppföljning
• Uppföljning kring bonussystem
• Estimering av bokslut
• Lönsamhetsberäkning
• Adhoc uppgifter

Som Business Controller kommer du jobba nordiskt och rapportera till verksamhetens ekonomichef.

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare haft roller som Business Controller eller likvärdigt. Du är van att vara verksam i en internationell miljö där du är involverad i bolagets rapportering. Du är en avancerad användare i Excel och vi kommer se det som meriterande om du har erfarenhet från SAP.

Du har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Som person är du prestigelös, analytisk och van att arbeta proaktivt för att kunna leverera en bra produkt. Du trivs när du får gå ner på detaljnivå såväl som ha en övergripande översikt kring verksamhetens fokus. Har du tidigare arbetat i en säljdriven organisation kommer vi se det som en merit, men inte som något krav. 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med start i början på december och som förväntas fortlöpa i 6-12 månader. Kunden har sitt kontor i Sollentuna i närhet till både pendeltåg och buss. Det finns även tillgång till fri parkering i anslutning till kontoret. Under rådande omständigheter sker arbetet på distans, men under hösten kommer man återgå till kontoret. På sikt kommer man ges möjlighet att delvis jobba hemifrån. Du blir anställd som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration

Dela Annonsen