Personlig assistans

Personlig assistent


Företag: Allbäck Andronovsky, Mathias Jules
Kommun: Täby
Publiceringdatum: 2021-09-18


Omfattning:
Anställningsform: Behovsanställning
Varaktighet:

Vill du jobba extra som personlig assistent? Känner du att du behöver ett extra jobb eller ha vid sidan av studier?
Jag är en 43-årig Täbybo som söker en personlig assistent för att hjälpa mej i vardagslivet. Som assistent hos mig får du ett varierat arbete. Jag tycker om att gå på bio och konserter. Jag tycker även om att gå på olika evenemang, till exempel Restaurangernas Dag.
Du kommer att bli en del av en arbetsgrupp på ca 10 personer. Du kommer till att börja med att vara vikarie och det är därför bra om du har möjlighet att hoppa in med kort varsel. Arbetspassets längd kan variera. I några månader framöver kommer det att finnas flera lediga arbetspass då en av mina assistenter är mammaledig.

Vem är du?
Du är en pålitlig person som tycker om att jobba med människor. Du är initiativrik och flexibel och noggrann och kan passa tider. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att jobba som personlig assistent. Söker antingen manliga eller kvinnliga assistenter över 18. Har även kollektivavtal med kfo

Övrigt:
Jag är min egen assistansanordnare , vilket betyder att det är jag som blir din arbetsgivare. Vill du veta mer så kontakta även mej på 0762260967 om du inte har email
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Dela Annonsen