Stjärna inom försäljning och kundvård

Innesäljare


Företag: TechStar IT AB
Kommun: Trollhättan
Publiceringdatum: 2021-09-18


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Vi är Techstar IT
Vi är ett det mindre och personliga företaget med stora ambitioner som är på framfart inom IT och telecombranschen. Hos oss är det viktigt att vi har ett hjärta och själ i allt vi gör, kunden är i högsta fokus och vi översäljer aldrig!
Vi erbjuder lösningsorienterade kommunikations och IT-tjänster för företag. Med många års erfarenhet inombåde IT och service vill vi lyfta fram kundens faktiska behov och erbjuder en så kostnadseffektiv lösning som möjligt.
Genom vårt genuina intresse i kundens arbetsprocesser och eventuella problemområden ser vi helheten för alternativa lösningar och verktyg för att optimera dessa arbetsflöden.
Vi sitter i lokaler i Trollhättan, annars är vi ett teknikföretag och har allt som finns för distansarbete när det kan behövas.
Vi månar om djuren, så behöver hunden vara med dig på kontoret emellanåt är det helt ok.
Vi är flexibla med hel eller deltid, det som passar dig bäst!
Arbetsuppgifter:
Som Inne/utesäljare hos oss får du möjligheten att använda dina kunskaper inom försäljning för både IT och telefoni inom områden som prospektering, nykundsbearbetning via telefon, kundbesök, offerthantering, uppföljning, avtalshantering, hantera leverans av växel och genomföra utbildning hos kund.
Vi jobbar en hel del med sociala medier samt annonsering idag så ser du detta som en rolig uppgift får du gärna bidra även med denna del om dagarna.
Vi ser att du:
Talar svenska obehindrat
Är mån om personlig utveckling
Har god social kompetens
Har B körkort

Vem är du?
Vi söker dig, tjej eller kille, kvinna eller man med rejält med driv och som tar dig an alla uppgifter med stor ansvarskänsla. Du älskar att ge service och alltid göra det bästa för kunden.
Har du DET så passar du väl in hos oss och resten kommer du lära dig.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet!

Dela Annonsen