Account Manager till Mobila Doktorn ?

Account manager


Företag: Wrknest AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2021-09-19


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Om tjänsten

Wrknest söker nu för Mobila Doktorns räkning flera Account Managers som vill vara med och bygga ett bolag i stark tillväxt. Mobila Doktorn kommer snart lansera sitt flexibla sjukvårdsabonnemang som riktar sig mot företag och söker nu dig som vill vara med och bygga upp och ansvara för försäljningen av tjänsten. Deras tjänst är en företag / hemläkartjänst som förmedlas via en digital plattform där patienter via en app bokar ett fysiskt besök av en läkare.

I rollen som Account Manager kommer du att arbeta tillsammans med ett mindre team på deras kontor i centrala Stockholm. För att passa i rollen bör man trivas i ett startup som är snabbrörligt och där du även får chansen att påverka din framtida roll och din personliga utveckling.

Detta är direktrekrytering via Wrknest med anställning hos Mobila Doktorn och all kontakt sköts direkt med Wrknest för denna process.

Dina framtida arbetsuppgifter

I din roll som Account Manager kommer du att bearbeta nya kunder dels över telefon men även ha fysiska kundmöten. Du kommer att äga hela säljprocessen från att prospektera nya kunder, boka möten till uppföljning, avslut och skriva avtal. Rollen passar dig som har en entreprenöriell ådra med en passion för kundrelationer och sälj. Du behöver även ha erfarenhet av att planera dina egna dagar och ha en vana av att utföra säljaktiviteter på egen hand.

T.ex. så innebär tjänsten att:

- Prospektera fram dina egna kunder
- Utföra möten digitalt och fysiskt
- Förvalta och utveckla din egen sälj-pipeline
- Bibehålla relationer med befintliga kunder
- Ta fram avtalsförslag och följa upp

Vi söker dig som har

- Erfarenhet av försäljning, t.ex. telefonförsäljning
- Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Vi ser det som meriterande

- Erfarenhet av att ha sålt abonnemangstjänster
- Eftergymnasial utbildning
- Körkort

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är orädd, resultatinriktad och initiativtagande. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information Tjänsten avser heltid, 40h/v. Konkurrenskraftig lön med fast och rörlig del. Start så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. För att snabbt komma in i företaget och arbetsuppgifter kommer du att få en onboarding i samband med start.

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Mobila Doktorn (http://www.mobiladoktorn.se/) grundades 2017 av tre unga läkare som såg ett behov att modernisera det fysiska läkarbesöket. Mobila Doktorn erbjuder en hemläkartjänst som förmedlas via en digital plattform där patienter via en app bokar ett fysiskt hembesök av en läkare. Idag finns Mobila Doktorn i 10 svenska städer med 70 läkare anslutna till tjänsten.

Dela Annonsen