Aktiv tjej i Blåsut söker nya personliga assistenter!

Personlig assistent


Företag: Brukarkooperativet JAG Personlig Assistans AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2021-09-19


Omfattning: Deltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Jag är en levnadsglad och aktiv tjej på 31 år som bor i en lägenhet nära Blåsut söder om Stockholm.

Min stora passion i livet är musik. Jag sjunger ibland mina egenskrivna låtar med hjälp av personlig assistans. Delar vi samma passion är det ett plus. I övrigt gillar jag långa promenader, att träffa vänner men även att softa hemma framför tv:n. Jag simmar flera gånger i veckan. Då du assisterar mig i vattnet så det är viktigt att du är simkunnig och känner dig trygg i vattnet.

Jag har ett omfattande rörelsehinder, och som personlig assistent hjälper Du mig att ha ett bra liv genom att assistera mig på det sätt som jag önskar, både till vardags och till fest. Eftersom jag gillar när det händer saker så kan din arbetsplats variera. På vardagarna är jag på mitt arbete där jag har varierade arbetsuppgifter och det kan vara alltifrån träning, skriva egen musik eller ta en promenad med vår terapihund.

För att vara en del av min assistans så behöver du kunna sätta dig in i min situation. Du bör vara ansvarsfull, strukturerad och kunna ta egna initiativ. Gärna ha glimten i ögat och vara lösningsfokuserad. Då jag behöver ditt stöd med kommunikation behöver du kunna behärska svenska flytande i tal och skrift. Personkemin är avgörande och jag tycker att det är viktigt att du är rökfri under arbetstid. På grund av arbetets integritetsnära natur är du som söker helst en kvinna.

Alla nyanställda hos mig får gå en betald introduktion och lära sig allt man behöver veta av mina erfarna personliga assistenter.

Arbetstid: Dag, kväll och helg.

Tjänst 1: Schemalagd arbetstid 75 % varav 2 helger per 4 veckor. Med möjlighet till mer tid.

Tjänst 2: Timanställning med fasta pass 1 helg per 4 v, ev även vardagar. Samt extra vid behov 

Tillträde: Introduktion kan börja i omgående

Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1168.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan!

Dela Annonsen