Kock

Kock, à la carte


Företag: NR drift AB
Kommun: Solna
Publiceringdatum: 2021-09-20


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Pontus in the Park har funnits i Solna Business Park sedan 2014. Vi arbetar med en Expresslunch där vi dagligen erbjuder två till tre vällagade rätter, som kocken lägger direkt i luckan. Vi har även en à la carte där vi serverar en bistromeny. Restaurangens koncept är framtaget av Pontus Frithiof och drivs i samarbete med Nordrest.

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!

Vi söker:

En driven och självständig kock för heltidsanställning. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. Du har erfarenhet av kock- och serviceyrket och är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och du är respektfull mot din omgivning.

Arbetstiderna är främst dagtid, måndag-fredag. Arbete på kvällar och helger samt på annan enhet kan förekomma vid enstaka tillfällen.

Vi vill att du har:

3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande

Minst tre års arbetslivserfarenhet som kock

Goda kunskaper i svenska och engelska

B-körkort

Det är meriterande om du har:

Erfarenhet av menyplanering och varubeställning

Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både KRAV-certifierad och miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001

Omfattning: Heltid. Tillsvidare, med 6 månaders provanställning.

Ansökan: Skicka din ansökan senas 2021.10.08! Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: HRF

Dela Annonsen