Arbetsledare – för dig som vill säkra trafikmiljöer

Arbetsledare, anläggning


Företag: Svevia AB (publ)
Kommun: Halmstad
Publiceringdatum: 2021-09-20


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Arbetschefsområde Drift Väst är i en spännande och expansiv utvecklingsfas där vi förnyar och förbättrar oss mot framtidens marknad. Vår affär inom trafikanordningar är en viktig pusselbit i satsningen mot säkra arbetsplatser och en trygg trafikmiljö. Vi söker nu dig, som precis som vi - brinner för säkerhet på väg!

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Om uppdraget som arbetsledare
Som arbetsledare för TA ansvarar du för såväl planering, utförande och uppföljning av våra kunders uppdrag inom trafikanordningar. Rollen innebär kontakt med både interna och externa parter eftersom du ansvarar för affären från start till mål. Arbetet förläggs såväl ute på fältet som på kontoret och du har en viktig ledande funktion för våra yrkesarbetare och underentreprenörer. Förutom projektledning består dina huvudsakliga arbetsuppgifter bland annat av resurshantering, beställning av material och ansvar för lagerhantering. Du säkerställer leveranser från att initiera och starta projekt till fakturering och uppföljning av arbetet. Däremellan ingår även moment som framtagande av TA-planer, kalkylarbete och övrig förekommande administration.

Du rapporterar till platschef Marcus Texén och har din placering i Halmstad. Tjänsten är heltid och viss beredskap/jour kan förekomma. På Svevia tillämpar vi individuell lönesättning.

Vem är du?
Vi söker dig som tidigare har arbetat med trafikanordningar på väg alternativt har erfarenhet från uthyrningsverksamhet med motivation och intresse för att fördjupa dig inom TA. Att självständigt lösa problem, ta initiativ och fatta beslut är något du trivs med och du värdesätter tydlig kommunikation samt goda relationer med såväl kollegor som kunder. Som person är du trygg, förtroendeingivande och uppskattar ett varierat arbete med mycket eget ansvar och hög servicenivå. Ditt arbete genomsyras av affärsmässighet och du strävar alltid efter att uppnå uppsatta mål och lönsamhet i dina projekt. B-körkort, datorvana och goda kunskaper i svenska språket är ett krav för tjänsten. Körkort C och Arbete på väg är meriterande.

Varför Svevia?
Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd.

Vi har karriärvägarna för dig som både vill bli chef och ledare eller vill utvecklas i din befintliga yrkesroll. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får vi stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information
Är du det minsta lilla nyfiken så tycker vi att du ska söka. Sista ansökningsdag är 10 oktober 2021. Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta rekryterande Platschef Marcus Texén på telefonnummer 031-586746.

Svevia arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.

Dela Annonsen