Grillkock till TGI Fridays

Kock, à la carte


Företag: American Bistro Sweden AB
Kommun: Malmö
Publiceringdatum: 2021-09-21


Omfattning: Deltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

TGI Friday är en del av en internationell restaurangkedja som ursprungligen kommer från Manhattan N.Y. Genom franchising har kedjan sedan spritt sig och finns nu representerad på alla kontinenter.

I Sverige driver franchiseföretaget American Bistro Sweden AB restaurangerna och vi har fyra enheter. Tre i Stockholm och en i Malmö vid Lilla Torg.

i Malmö har vi legat på Lilla Torg i 12 år med ständigt ökande omsättning vilket ger en väldigt trygg arbetsplats. Orienterad och serviceinriktad, verkligen intresserar sig för gästernas upplevelse
God samarbetsförmåga
Integritet och lojalitet
Bra på att öka försäljning
Kan arbeta effektivt och professionellt i ett mycket högt tempo
Intresse att påverka ditt egna arbete genom att delta aktivt och kreativt med service utveckling
Vara energisk och flexibel under rusningstid
Kunna hantera hög arbetstakt och arbeta strukturerat med många saker samtidigt.

Beskrivning;

Vare sig du är en kock, servitör, bartender eller assistent, kommer du att inspirera våra gäster att överträffa deras förväntningar. Du kommer att motivera dina kollegor till positivitet och energi, och skapa en rolig och livlig atmosfär i restaurangen. Du måste vara en anhängare av dina anställda och främja ett gott samarbete mellan alla. Dessutom kommer du utföra dina arbetsuppgifter i enlighet med konceptet normer och filosofier, och följa företagets värderingar.

Kökspersonal;

I ditt arbete ingår följande; Du bör kunna laga fantastisk mat i enlighet med våra recept och standard. Du skall se till att maten tillagas så att den är attraktiv och inbjudande för våra gäster. Du bör även vara intresserad av att följa våra strikta riktlinjer för egenkontrollsprogram/ matsäkerhet. Genom att vara öppen och positiv för eventuella problem som kan uppstå, kommer du att lösa dem efter bästa förmåga. Du bör vara bra på att ta egna initiativ och kunna ha ett gott samarbete med övriga kollegor, allt för att skapa en vinnande miljö.

Vi erbjuder

Gedigen utbildning och uppföljning
Trevlig och bra arbetsmiljö
Trevliga omgivningar med vänliga människor
En utmanande position i en spännande internationell miljö
Möjlighet till ytterligare utveckling och framsteg inom kedjan
Lön enligt fackliga avtal

Dela Annonsen