Junior supporttekniker till Qsys

Servicetekniker, data


Företag: Framtiden i Sverige AB
Kommun: Jönköping
Publiceringdatum: 2021-09-21


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Här erbjuds du att vara högst delaktig i en tight organisation och vill du vara med på Qsys expansiva resa där du får ta ansvar från start till mål i leveranser till deras kunder är detta tjänsten du ska söka! I rollen kommer du att få tid att växa in i teamet och det finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett team om fem personer och ansvara för supporten mot Qsys kunder. Det innebär en daglig kontakt med kunderna om problem från högt till lågt. På sikt kommer det att finnas möjlighet att ta ytterligare steg och få mer och mer ansvar.

Dokumentation av arbetsprocesser och kundinformation är en viktig del i arbetet däribland också ärendehantering och övervakning i Qsys RMM/PSA-system.

Som junior IT-konsult kommer främst arbeta med supporten mot kund men du ska ha ett strukturerat arbetssätt och inte dra dig för att föreslå nya lösningar på både kända och okända tekniska utmaningar. Framåtanda och problemlösning är uppskattade egenskaper i teamet.

Du är alltså en del av ett team och att bidra till utveckling av interna processer och verktyg, agera bollplank och vara stöd till dina kollegor är några beröringspunkter i tjänsten.

Om företaget
Qsys bygger ett sammansvetsat team för framtiden, där de ligger i teknikens framkant och arbetar hårt för att driva utvecklingen i deras kunders IT-miljöer.

På Qsys arbetar de i ett litet och effektivt team om fem personer. De arbetar varje dag efter devisen att vara kundernas mest lönsamma investering, där samma personer är ansvariga för allt från avancerad infrastruktur och nätverk till vardagliga problem.

Hos Qsys skapas en inspirerande arbetsplats där det alltid är nära till beslut. De satsar på medarbetarnas utveckling och har en företagskultur som präglas av sunda värderingar, humor, framåtanda och kamratskap. De gör årliga resor tillsammans för att sammansvetsa företaget och ha roligt tillsammans även utanför arbetet.

Qsys kontor ligger vackert beläget i hjärtat av Jönköping och teknikteamet sitter med utsikt över Munksjön. Miljön är lugn och kreativ och de har nära till gym och promenadstråk. Från kontoret i nyrenoverade lokaler på Herkulesvägen tar det bara några minuter att promenera in till centrala Jönköping med shopping- & restaurangstråk.

Din profil
Vi ser att du har en it-teknisk utbildning inom datanät eller motsvarande. Vi lägger stort fokus på dina personliga egenskaper och som person är du ansvarsfull, driven och nyfiken. Eftersom rollen innebär mycket kundkontakt bör du ha en social och kommunikativ förmåga för att kunna hantera kunder på ett bra sätt. Prestigelös och lyhörd är två andra värdeord att ta med sig in i rollen.

Skallkrav
•Eftergymnasial utbildning inom Datavetenskap/informatik/datanät eller motsvarande
•Intresse för nätverk, teknik och smarta lösningar.
•Behärskar svenska på hög nivå i tal och skrift
•Körkort B

Meriterande
•En bakgrund inom IT-säkerhet mot klient, nätverk och serverinfrastruktur.
•Engelska i tal och skrift
•Erfarenhet från lager och logistik
•Erfarenhet av etikettskrivare och handdatorer

Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Villkor
Start: Omgående
Ort: Jönköping
Omfattning: Heltid, dagtid med möjligheter till flexibla arbetstider

Urval kommer att ske löpande, så varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Dela Annonsen