Projektledare Mässor/Evenemang

Utställningsproducent


Företag: Plejd AB
Kommun: Mölndal
Publiceringdatum: 2021-09-21


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Om Plejd:

Plejd är ett (https://www.fast50.se/arets-lista/) och innovativt Svenskt tech-bolag som utvecklar produkter och tjänster för smart belysning och hemautomation.

Vi brinner för att göra elektrikerns vardag enklare genom att utveckla produkter och tjänster som utnyttjar den nya tekniken på rätt sätt. Vi är idag en ledande aktör inom belysningsautomation i Sverige.

Vi har en ung och kreativ arbetsplats med tyngdpunkt på frihet under ansvar i vårt vardagliga jobb. Vi erbjuder en arbetsplats för den som gillar att ständigt utmanas och lära sig nya saker.

Vår största tillgång och styrka är vår personal och kultur. Vi praktiserar en lärande organisation där vi blandar juniora och seniora kollegor. Vi har en kultur där vi prestigelöst jobbar som ett team och alltid hjälper varandra.

Om tjänsten

Vi söker en kreativ projektledare som kan ta ett helhetsgrepp kring alla mässor och evenemang som Plejd deltar på. Det innebär att styra upp allt från hela mässkoncept till schemaläggning och detaljfix på plats vid mässans genomförande. Du ansvarar för att strukturera upp och initiera, planera och genomföra både mindre och större mässor i Sverige och utomlands. Självklart tar du hand om uppföljning och utvärdering efter mässans slut. Du arbetar tvärfunktionellt i bolaget och har löpande kontakt med flera andra avdelningar för att synka arbetet framåt.

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har minst 3 års erfarenhet i en liknande tjänst. Du har en eftergymnasial utbildning inom event/mässor och/eller projektledning eller motsvarande.

- Du är van att leda projekt, du är kreativ och har ett gott ordningssinne och är van att ligga steget före och förutse oförutsättningsbara händelser.
- Du har mycket energi, har lätt för att samarbeta, tar egna initiativ och drivs av att koordinera ditt arbete på egen hand och tillsammans med andra.
- Du är prestigelös, om du upptäcker något som behöver åtgärdas eller tas itu med så tvekar du inte att ta tag i det.
- Du gillar administrativa uppgifter och är serviceinriktad.
- Du är van vid att sköta kontakten med arrangörer och leverantörer, både i Sverige och utomlands.
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska krävs.

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Mölndal och arbetstiderna är varierade med både dagtid, kvällar och helger och innefattar resande i både Sverige och utomlands. Du har huvudansvaret för dina projekt och vi förutsätter att du jobbar i driften från start till mål under dina evenemang.

Vi hanterar ansökningarna löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi har valt att själva sköta rekryteringen till denna tjänst, och tackar därför nej till all eventuell hjälp från dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela Annonsen