Kvalitetsmedveten och ansvarsfull gruppledare till natten!

Terminalarbetare


Företag: Schenker AB
Kommun: Halmstad
Publiceringdatum: 2021-09-21


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss blir du en del av ett globalt logistiknätverk med över 76.000 kollegor över hela världen, varav ca 4000 på ett 50-tal orter i Sverige. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Bli en av oss!

Ansvar & Arbetsuppgifter:

Som gruppledare på terminalen kommer du arbeta i nära samarbete med din arbetsledare där ni leder och fördelar arbetsuppgifterna, samt medverkar till att vi når de uppsatta mål på kvalitet och ledtider.
Arbetsuppgifterna är omväxlande och traditionellt terminalarbete ingår i tjänsten så som bland annat truckkörning, orderhantering, lastning och lossning av bilar, avvikelserapportering och skadehantering. Din arbetstid kommer att vara schemalagd mellan 23:30-08:00, söndag kväll till fredag morgon.

Ditt ansvar som gruppledare på natten innebär bland annat:
- Att leda och styra arbetet
- Att arbetsmetoder, processer och rapporteringsrutiner efterföljs
- Att hålla i produktionsmöten tillsammans med arbetsledaren
- Att följa fastställda mål

Din Profil:

Vi söker dig med ledaregenskaper, antingen med erfarenhet av ledande roll i arbetslivet eller privat, och som är målinriktad och har lätt för att motivera och engagera både dig själv och andra. Meriterande om du har erfarenhet från arbete i transportbranschen.
Du skall trivas med att ha ansvar och kommer gärna med idéer.
Du har goda kunskaper i MS Office samt vana av att arbeta med hjälp av andra systemstöd.

Krav för tjänsten:
- Erfaren truckförare med truckkort för A1-4 samt B1.
- Datorvana
- Förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska och engelska
- Minst AM-körkort.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper, inte minst vad gäller ledarskap.

Information & Ansökan:

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Vi tillämpar kollektivavtalsenlig månadslön. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. Tillsättning av tjänsten kan komma att ske före sista ansökningsdag. För mer information och frågor om tjänsten, kontakta Hanna Johansson, terminalchef, på hanna.e.johansson@dbschenker.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela Annonsen