Operation Manager - Installation

Elverkschef


Företag: Instabox Sweden AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2021-09-21


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Om oss

Instabox är ett tech/logistik företag som vill förändra branschen för en smartare och fossilfri framtid. Vi tycker att det ska vara okrångligt att handla på nätet och erbjuder därför våra kunder ett snabbt och smidigt leveransalternativ, allt för att göra vardagen enklare. Vår resa startade i Stockholm 2015 och har redan tagit oss runt Norden, Nederländerna & detta är bara början!

På Instabox är du välkommen för den du är, så länge du motiveras av att ständigt utmana marknaden tillsammans med oss. Vi har en passion för innovation och älskar när våra anställda känner detsamma. Fler och fler kunder och samarbetspartners ser värdet i vår okrångliga lösning. Det gör att vi växer mycket snabbt. Därför är vi på jakt efter bra chaufförer och det är där du kommer in i bilden

Om jobbet

Som Installation Team Leader hos oss på Instabox leder du arbetet för att utöka vårt nätverk av skåp runt om i Norden. Rollen innefattar ett övergripande ansvar för att tillsammans med ditt team sköta utbyggnaden och förvaltningen av skåpen i regionen. Du ansvarar för att säkerställa att arbetssätt, processer och riktlinjer följs och ständigt utvecklas. Ditt team består av 8 personer som du kommer stötta operativt genom att coacha, kvalitetssäkra och utveckla för att nå uppsatta mål i takt med att teamet samt Instabox växer. Då ditt team kommer befinna sig på olika platser, är det viktigt att du kan leda arbetet på distans.

Om dig som söker

Vi söker dig som i grunden är en trygg och driftig ledare. Du är lösningsorienterad och van vid att leda projekt. Du tar egna initiativ och ser möjligheterna med att jobba i ett snabbt växande företag. Du är mån om dina medarbetare och har ett positivt förhållningssätt samtidigt som du alltid har kvaliteten i största fokus. Dessutom är du prestigelös och har en förmåga att "kavla upp ärmarna" när så behövs.

Krav

- Erfarenhet av praktiskt arbete som exempelvis montör, snickare eller elektriker
- Minst 2 års erfarenhet i en ledande roll
- God datorvana
- B-körkort

Meriterande

- Erfarenhet av att jobba med elektronik
- Tidigare arbetat i Linux
- C-kort och YKB

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Stockholm

Vi erbjuder dig

Tjänsten är på heltid och är en tillsvidareanställning, med inledande provanställning på sex månader. Du kommer att bli del i en växande organisation där vi utvecklar Instabox tillsammans

Dela Annonsen