Engagerad Industrielektriker till Hallsta pappersbruk

Industrielektriker


Företag: Holmen AB
Kommun: Norrtälje
Publiceringdatum: 2021-09-21


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Ett smart och meningsfullt val!

Har du ett intresse för och bakgrund inom elområdet? Brinner du för problemlösning där du arbetar både självständigt och i team? Vill du bli vår kollega i en framtidsbransch med en klimatsmart råvara som utgångspunkt?

Din nya arbetsplats
Hallsta är ett av Europas ledande bruk inom nischen färskfiberbaserat specialpapper. Vi driver utvecklingen mot framtidens pappersprodukter med stort fokus på hållbarhet. Våra produkter är klimatneutrala och vårt bruk är idag helt självförsörjande på ånga. Här har du alltid nära till kunniga och engagerade kollegor. Viljan att göra ett bra jobb och bidra till en grönare framtid är tydlig. Hos oss hittar du närmare 400 medarbetare. Hallsta pappersbruk har länge präglats av innovation och utveckling, vilket gör att vi idag är ett framgångsrikt och effektivt bruk. Vi ligger pendlingsbart från större orter såsom Norrtälje och Uppsala.

Din framtida utmaning
Som industrielektriker kommer du att arbeta med el-, instrument- och automationssystem, främst inom vår sektion för papperstillverkning. Du kommer ingå i ett team med åtta medarbetare där du erbjuds ett varierande, fritt och ansvarsfullt arbete. Tillsammans med ditt team arbetar ni personsäkert och säkerställer en tillförlitlig drift där oplanerade driftstopp undviks och felsökningstider minimeras. I din roll kommer du främst att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll, men även med ombyggnationer och modernisering på våra el-, styr- och reglerutrustningar. På sikt ser vi att du kan arbeta med bredd över hela arbetsområdet.

För att lyckas i rollen
Om du trivs med varierade arbetsuppgifter där förbättringsarbete och problemlösning är en del av vardagen kan tjänsten som industrielektriker vara rätt för dig. I rollen ansvarar du för att driva dina processer vidare och själv strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter. Du har en förmåga att kunna hantera förändrade förutsättningar och nya utmaningar. Ständiga förbättringar ser vi som en självklarhet, där du har stor möjlighet att komma med egna initiativ, sätta igång nya aktiviteter och uppå resultat. Är du dessutom engagerad, driven och värdesätter att arbeta med andra människor för att nå framgång så kommer du att känna dig hemma hos oss. 

Vi söker dig som har el - eller styr- och reglerteknisk utbildning på lägst gymnasienivå med god kunskap inom elområdet. Erfarenhet av felsökning, schemaläsning, industriautomation och PLC-utrustningar är meriterande. Grundläggande datorkunskap, goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt ett säkerhetsfokus är viktigt för att lyckas i rollen.

Vi erbjuder dig
Detta är ett tillfälle för dig som vill arbeta i en organisation med den senaste tekniken inom el/automation. Vi har goda anställningsvillkor, stimulerande och varierande arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete med stort eget ansvar. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar.

Vi sätter dig som medarbetare i fokus, vilket innebär att vi lägger stor vikt till introduktionen så att du kommer in i rollen på ett bra sätt. Holmen präglas mycket av intern rörlighet, då du som medarbetare har stora möjligheter till utveckling inom företaget. Vidare kan vi erbjuda boenden till en låg kostnad, både permanenta, samt enkla övernattningslägenheter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse, provanställning kan komma att tillämpas. Arbetstiden är förlagd till dagtid, på vardagar och lön enligt Pappers avtalsområde. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Vill bli en del av vårt team? Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Vi får skogen att växa och ge

Holmens verksamhet utgår från kraften som finns i skogen. Träden som växer, vattnet som rusar i älvarna och vinden som blåser i trädtopparna. Det är kärnan i Holmen, en affär byggd på skogens kretslopp och de förnybara produkter vi kan skapa av detta. Våra affärsområden är Skog, Energi, Trävaror, Kartong och Papper. Vi är 3 300 medarbetare som med mod, engagemang och ansvar skapar en hållbar framtid.

Innovativa pappersprodukter av färsk fiber Holmen utvecklar innovativa pappersprodukter av färsk fiber, väl anpassade för böcker, magasin, reklam och förpackningar. Vi specialiserar oss på de användningsområden där lätta papper med hög bulk och ljushet samt goda tryckegenskaper är
en fördel. Den färska fibern från hållbart brukade skogar är också en förutsättning för morgondagens returpapper. Våra bruk ligger i Braviken utanför Norrköping och i Hallstavik norr om Stockholm.

Dela Annonsen