Kundtjänstmedarbetare till försäkring- och bankföretag

Administrativ assistent


Företag: Professionals Nord Rekrytering AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2021-09-21


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Söker du ett spännande, utmanande och kvalitativt arbete? Vill du ha ett samhällsnyttigt arbete där du hjälper till att motverka penningtvätt, samtidigt som analys och problemlösning står i centrum? Står du redo att ta nästa steg i karriären och bli en del av vår kunds spännande framfart? Då ska du läsa mer! Detta är en effektiv rekryteringsprocess och urval sker löpande - så tveka inte, skicka in din ansökan redan i dag.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker nu kundmedarbetare som kommer att arbeta med att förhindra penningtvätt. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult under sex månader, för rätt person finns goda möjligheter till förlängning.

Din anställning kommer att omfattas av kollektivavtal och en timbaserad månadslön. Här erbjuds du en unik möjlighet att komma in i en stort företetag och för rätt person finns stora möjligheter att växa inom organisationen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter
I rollen som kundmedarbetare är du en viktig resurs i företagets fortsatta arbete i att säkerställa att de inte medverkar till penningtvätt eller andra former av finansiell kriminalitet. Du kommer att sammanställa och granska kunddata.
Arbetet sker i enlighet med givna lagar samt förordningar och innebär ett stort eget ansvar. Du arbetar självständigt i din roll och hanterar flera olika uppgifter löpande.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Samla in, analysera samt utvärdera information och dokumentation

Vi söker dig som är:
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift
• Duktig på administration och behärskar Office-paketet

Har du tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter ser vi det som meriterande.
Du är en noggrann och strukturerad person som älskar problemlösning och ser detaljer såväl som helheten. Du har ett innovativt tankesätt och ett öga för detaljer. Du gillar att arbeta självständigt och tar själv ansvar för att söka informationen du saknar. Vidare tror vi att du är framåt, driven och tar ett ansvar för din egen utveckling.

För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/Kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/
Observera att du inte får öppna brevet utan att det ska levereras till oss oöppnat.

Start: Oktober
Omfattning: Heltid
Ort: Stockholm
Urval: Löpande

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Dela Annonsen