Mottagningsansvarig läkare till barnmottagningen i Skövde

Specialistläkare


Företag: VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Kommun: Skövde
Publiceringdatum: 2021-09-21


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Vilka är vi? 
Barn- och ungdomskliniken ingår i verksamhetsområde K3 vid Skaraborgs Sjukhus.

Där ingår även kvinnosjukvården. Vi handlägger hela spektrat av patienter från allmänpediatrisk öppenvård till neonatal intensivvård. Inom öppenvården har vi mottagningar i Mariestad, Lidköping och Skövde. Dagsjukvård finns i Lidköping och Skövde. Akut- och slutenvårdsverksamhet finns dygnet runt i Skövde. Vårdavdelningen har 14 vårdplatser. Neonatalavdelningen har 12 vårdplatser.

Vem söker vi? 
Du är erfaren specialist i barn- och ungdomsmedicin.
Som Mottagningsansvarig läkare i Skövde är du en viktig del av helheten på kliniken samt har en nyckelroll i de processer som rör allmänpediatrik inom öppenvård. Du ingår i klinikens ledningsgrupp.
Du är delaktig i att utveckla vårt öppenvårdsarbete i enlighet med den övergripande utredning av barnmedicinsk öppenvård som för närvarande pågår inom Västra Götalandsregionen.
Du har en viktig roll i våra samarbeten med BUP, barn- och ungdomshabiliteringen, barnhälsovård, elevhälsan och primärvård.

Det finns möjlighet att bibehålla viss subspecialisering och även forskning på deltid. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vid rekrytering till tjänster inom barn och ungdomssjukvård har Västra Götalandsregionen som rutin att    göra ett utdrag ur belastningsregistret innan tillsättning av tjänst

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Dela Annonsen