Financial Analyst till ASSA ABLOY!

Business controller


Företag: Clevry Sweden AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2021-09-21


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Om ASSA ABLOY

ASSA ABLOY erbjuder produkter och tjänster som lås, dörrar, portar och entréautomatik. De är också ledande på säker identifiering; med nycklar, kort, taggar samt mobila och biometriska identitetskontrollsystem.

Deras produkter och tjänster levereras både enskilt och tillsammans - som kompletta accesslösningar. Med 48 000 anställda i över 70 länder kan dem erbjuda snabba leveranser och svar på kundernas efterfrågan, med lokala affärsenheter som utvecklar och optimerar efter lokala förutsättningar och behov.

Nu söker vi en ny stjärna till deras team Business Controlling i Stockholm och letar efter dig som vill ta nästa steg i karriären!

I denna roll kommer du vara anställd via Clevry de första 6 månaderna och därefter bli anställd av ASSA ABLOY förutsätt att samarbetet fungerat bra!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Financial Analyst kommer du att arbeta med analys och kostnadskontroller. Din roll innefattar även stöttning under bokslut månadsvis, kvartalsvis samt årsvis.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av:

- Veckovis hantera försäljningssiffror och sätta prognos framåt
- Bistå med förberedelser av olika rapporter i Excel samt redovisa till globala funktioner
- Analysera fakta och förbereda FRM-möten med globala funktionsteam
- Hantera P/L för globala funktioner
- Delta i att utveckla och förbättra rutiner och processer

Omfattning: Heltid

Start: Så snart som möjligt

Placering: Kista

Din profil och kvalifikationer
Denna roll kräver att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område så som till exempel företagsekonomi. Vi ser gärna att du har 1-2 års arbetslivserfarenhet inom ekonomi, redovisning, eller controlling efter dina avslutade studier. Som person tror vi att du är detaljorienterad och mycket strukturerad i ditt sätt att arbeta på.

Du har mycket goda kunskaper i hela Officepaketet men framförallt i Excel då ditt dagliga arbete kräver detta. Har du dessutom kunskaper i SAP, HFM eller AX ser vi det som meriterande. Då engelska är ASSA ABLOYs affärsspråk ser vi att du kan kommunicera obehindrat såväl i tal som i skrift.

Denna roll är perfekt för dig som under de första sex månaderna grundläggande får möjlighet att komma in och förstå arbetet, för att sedan ha goda chanser till att kliva in i rollen som Business Controller efter denna period.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/)

Dela Annonsen