Flyttpersonal med B-körkort till Hemfrid i Stockholm - vi erbjuder C1-ko...

Flyttkarl/Stadsbud


Företag: Hemfrid i Sverige AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2021-09-21


Omfattning: Deltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM FLYTTPERSONAL I STOCKHOLM!

Hemfrid söker nu kollegor inom Flyttservice med B-körkort som vill ta behörighet C1 - vi erbjuder dig utbildningen! Du kommer att jobba med flyttservice i privata hem där du hjälper våra kunder med deras flyttar.

Flyttservice i världsklass i privata hem

Som Flyttpersonal på Hemfrid hjälper du våra kunder med deras flyttar till sina nya hem. Du kommer att ha ett fysiskt arbete inom Flyttservice där du hjälper våra kunder att packa sina saker och möbler, bära och transportera dem. Du arbetar oftast i team om 2-3 personer. Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider under vardagar, där även helg- och kvällsjobb kan förekomma. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

På Hemfrid är våra värdeord Nytänkande, Kunniga och Stort hjärta. Vi tror på Kunskap, Innovation och Flexibilitet - för dig som anställd och för våra kunder. På Hemfrid är vi stolta över att ha en kvalitets- och servicekultur i världsklass!

Vi letar efter dig som;

- Har körkort B
- Gillar att jobba fysiskt
- Drivs av kvalitet och nöjda kunder
- Är flexibel
- Är engagerad, noggrann och punktlig
- Har en positiv attityd
- Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska

Vi erbjuder dig;

- C1-kortsutbildning
- En deltidsanställning
- Arbetstid på rullande schema vardagar, helgdag och kvällstid utifrån kunden behov
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
- Ett stort utbildningspaket för din utveckling
- Härliga kollegor från hela världen!

Ansökan

Vill du vara med på vår resa till att bygga ett bättre Sverige? Vi arbetar med löpande urval och ser därför fram mot din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansök via mail utan ber dig skicka in via vårt ansökningsformulär.

Om Hemfrid 

Hemfrid startades 1996 av Monica Lindstedt. Sedan dess har vi varit en pionjär på marknaden och idag är vi över 2 300 medarbetare som hjälper våra kunder att göra livet enklare. Vi underlättar vardagen med tjänster som städning, trädgårdshjälp, flytt, enklare hantverk, återvinning och mycket annat. Hemfrid är också en viktig samhällsaktör och integrationsmotor då många av våra anställda får sitt första jobb i Sverige hos oss. Läs gärna mer på vår karriärsida:  www.hemfrid.se/karriar (http://www.hemfrid.se/karriar).  

Välkommen till Hemfrid!

Dela Annonsen