.NET-utvecklare till ALTEN Örebro

Backend-utvecklare


Företag: Alten Sverige AB
Kommun: Örebro
Publiceringdatum: 2021-09-21


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

ALTEN Örebro växer och söker nu en utvecklare till ett spännande och långvarigt projekt hos en av våra kunder. Vill du vara en del av vårt fantastiska utvecklingsteam som består av en mångkulturell blandning av skickliga Frontend och Backend-utvecklare, iOS/Androidutvecklare, DevOps Engineers och Cloud Architects? Hos ALTEN får du också möjligheten att ledas av vår engagerade chefsgrupp som kommer vägleda dig framåt i din karriär! För oss är det viktigt att du som konsult på ALTEN får en bra teamkänsla och en riktigt härlig gemenskap både i ditt uppdrag men även på ALTEN-kontoret. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation har du även möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor.

Vi söker just nu en .NET-utvecklare med ca 2 års erfarenhet.

VI SER GÄRNA ATT VÅR NÄSTA KOLLEGA HAR ERFARENHET AV FÖLJANDE:
- C#/.NET Core
- JavaScript (Angular, React eller liknande)
- Cloud (AWS / Azure / GCP)

MERITERANDE:
- Erfarenhet av CI/CD pipelines, Jenkins and Docker
- Kunskap inom Microservices
- Kunskap inom testing (Xunit / Selenium eller liknande)
- Bachelor’s i Computer Sc. and Engineering (eller liknande)
- Kan kommunicera flytande på svenska och engelska

OM ALTEN
Att arbeta som konsult på ALTEN innebär flera möjligheter för dig, bland annat erbjuder vi dig en karriärresa med fokus på möjligheter, utveckling och gemenskap. Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, både professionellt och personligt. Därför erbjuder vi bland annat en personlig utbildningsbudget. Med en bred kundbas inom olika branscher och ett stort urval av tjänsteområden både nationellt och internationellt kan vi på ALTEN hjälpa dig att utvecklas. ALTEN är ett starkt växande bolag och ser fram emot att ha med just dig på resan. Vi på ALTEN erbjuder en trygg karriärresa och värdesätter våra medarbetares välmående och värderar deras balans mellan arbete och privatliv högt. Detta innefattar bland annat kollektivavtal, friskvårdsbidrag, personalcykel, tjänstepension och försäkringar.

ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 28 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 37 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på elva orter, från Skellefteå till Lund. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta
HR-partner Julia Gjedsted på julia.gjedsted@alten.se
Vi ser fram emot din ansökan –
WE BELIEVE IN GROWING TOGETHER!

Dela Annonsen