Social Media Manager & Content Creator

Marknadsförare


Företag: Rapide AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2023-12-21


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Vi på Rapide söker en ny medarbetare inom sociala medier och content creation till vårt marknadsteam i Stockholm på heltid med start så snart som möjligt.

Är du intresserad av skönhetsbranschen och att skapa engagerande och konverterande content? Har du kanske jobbat som en del av ett SoMe-team tidigare, men är sugen på att få sätta din egna prägel på strategi och utförande? Då vill vi gärna träffa dig!

Rapide är ett företag som är specialiserade på tjänster inom ögonbryn och fransar och är det ledande företaget inom vår sektor i Norden. Vi grundades 2013 och har idag 17 stycken Brow Bars i Sverige samt även en i Köpenhamn sedan oktober 2023. Vi har även en framgångsrik produktlinje som vi säljer via vår egen E-com, hos återförsäljare samt givetvis i våra egna Brow Bars.

Vi söker nu en person till vårt marknadsteam som kommer att ansvara för våra sociala kanaler (främst Instagram, TikTok och Pinterest) genom att skapa inspirerande och konverterande content. Ditt ansvar är att genom dessa kanaler som verktyg hitta kreativa och visuellt tilltalande sätt att nå nya kunder och marknadsföra våra tjänster och produkter.

Vi ser att den ideala personen för den här rollen ser sig som social och utåtriktad som har lätt för att ta egna initiativ, samtidigt som du även drivs av mätbara resultat och gillar att se dina ansvarsområden utvecklas och att du når dina mål som du själv är med och sätter upp. Du anser dig själv ha ett öga för det grafiska och visuella, samtidigt som du alltid har med dig vad vår målgrupp attraheras av. Du är genuint intresserad av skönhetsbranschen samt rådande trender inom sociala medier och är inte sen med att hoppa på det allra senaste. Du är en öppen och flexibel person som jobbar bra i team.

Tillsammans med Marketing Manager och övriga marknadsteamet bidrar du till att säkerställa Rapides digitala närvaro, bygga vårt varumärke samt genomföra våra kampanjer och andra relevanta aktiveringar på absolut bästa sätt.

Exempel på ansvarsområden..

- Skapa material för, löpande utveckla samt ansvara för Rapides sociala kanaler och community

-
Producera bild och videomaterial för sociala medier och andra avdelningar inom bolaget (E-com, annonser, nyhetsbrev, intranät, Brow Bars etc)

- Driva försäljning efter uppsatta mål via Rapides sociala kanaler

- Ansvara för att konkretisera SoMe strategi, samt även uppdatera denna årsvis

- Visst SEO-arbete via produktion av blogginlägg på siten

- Helt eller delvis driva mindre till medelstora produktioner som ex modellfotograferingar eller SoMe-produktioner med externa partners

- Kontakta och koordinera potentiella influencersamarbeten via sociala kanaler

Vi gärna att du..

- Har studerat en relevant utbildning på högre nivå

- Har 1-2 års samlad erfarenhet (jobb, praktik, frilans) av att arbeta med sociala medier och primärt Instagram och TikTok

- Har erfarenhet av content creation - foto & video

- Har bevisad erfarenhet av att skriva copy på engelska

- Har bevisad erfarenhet av att driva konvertering & att jobba mot uppsatta KPIer

- Meriterande om du har erfarenhet av Adobe-programmen samt Canva

- Meriterande om du jobbat med Later eller annat schemaläggningsprogram

Vad du får av oss..

- En viktig roll i företaget där du själv har möjlighet att påverka utvecklingen av den

- Vara en del av en resa med ett företag i skönhetsbranschen i en expansionsfas

- Bli medlem i ett team som har högt i tak, kul på jobbet och schyssta värderingar

- Möjlighet att jobba delvis på distans

- Generös personalrabatt & friskvårdsbidrag

Rollen rapporterar till Marketing Manager.

Tjänsten är på heltid och vi tillämpar sex månaders provanställning. Tjänsten är baserad på vårt kontor på Upplandsgatan i Stockholm med möjlighet till 1-2 dagar på distans i veckan. Visst resande inom Sverige samt till Danmark kan förekomma i rollen.
International applicants are welcome to apply, however the role requires a basic understanding and writing in Swedish.

Intervjuer kommer att ske löpande från och med början av januari och vi hoppas tillsätta tjänsten omgående, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen